lunedì 6 dicembre 2010

Grecii condamnat la moarte pe cei care ucid un măslin

Grecii condamnat la moarte pe cei care ucid un măslin


Antonio Bruno *

------------------------------------

Ulei de măsline deodorizat din Africa sau spaniolă subminează producţia de ulei de clare produs în Lecce Salento. Această "invazie barbară" a provocat daune nespus la economia de peninsula Salento, de fapt, acest 2010 măsline rămân pe copaci sau de la sol. Există un pericol real pentru întregul ecosistem de plantaţii de măslini vechi, care ar putea muri si va fi inlocuit, probabil prin "cultivarea intensivă" de panouri solare. În această lucrare unele consideraţii privind insolubilitate a Mediului şi Salento Olivo Lecce!

----------------------------------Măslini în Lecce Salento 4000 de ani a venit de la mare, efectuate de către marinarii antice feniciene a aterizat pe peninsula Salento.

Atât scriitori locale şi vizitatori în Salento Lecce au fost întotdeauna fascinat de pădure deasă de măslini. Acesti copaci maiestuoase şi impresionante sunt dispuşi să plece în jurul oraşului, sau cultivate în interiorul zidurilor de incintă.

Ferrari spune că secretul de bogăţia de măslini din Salento produs derivat din Lecce tăiere constantă şi adecvată "pentru a le face mai multe fructe în fiecare an le găzduieşte cu sârguinţă pentru a le face practic nectarul de oameni."

mitologia greacă, lauda de măsline, integrarea a vârfurilor de Olympus, astfel încât legenda a Pallas Athena, pe care romanii numeau Minerva, a dat măslin în Atena, devenind protectorului său. Minerva a câştigat Salento Lecce Otranto, de fapt, maslinul este dealul de Minerva, precum şi în Santa Maria di Leuca a fost ridicat un templu la această zeiţă. Eu locuiesc într-o ţară, San Cesario di Lecce, care are o bijuterie frumoasa, care este Palatului Ducal din Marulli a căror faţadă este o sculptura a zeiţei Minerva, care este clasat pe primul în grup dedicat zeilor greci format de Hercules, Neptun si Venus. Minerva da ţara mea, măslin!

Au fost găsite în Lecce Salento unor containere cu urme de vârsta de ulei, datând din epoca târzie a bronzului. Ulei de prelucrare a mai mult de 4000 de ani în urmă a fost realizat prin zdrobirea măsline, cu un hard rock într-un coş de ramuri ţesute. Măslin care continuă să fie, că a existat în secolele trecute, maslinul, care a fost întotdeauna acolo şi acest lucru a fost o zonă bogată în imobiliare!

A rămânerii în urmă Salento Lecce 800 este asigurat în cuvintele de J. Ross: "unelte agricole sunt de asemenea foarte primitive: o cazma este necunoscut, şi toate lucrările se face prin intermediul unei curbe sapa scurt pământ şi pietre sunt transportate, la fel ca în Egipt, în coşuri peste un umăr, şi fiecare. coş deţine până la o duzină de grămezi de pământ "şi să sugereze ceva necesar pentru a folosi roabă de exemplu, în loc de coş (panaru) atunci când, de fapt, Ross propune un fermier din urmă Salento Lecce a răspuns:" vechi noastre au folosit mereu coş, dacă era bun pentru ei va fi bine pentru noi. "

Cultivarea de măslini în Lecce Salento inclus arat în jurul măslin antice care a avut efectul de a înfiinţa o groapă real de a primi şi să urez bun venit ploaia ca o îmbrăţişare, măsline care se încadrează la pământ. Quell'aratro fapt vechi de "doi poli facut din ramuri zvelte două măsline sau stejar, şi un vomer mici din lemn a fost tăiat cu un topor."

Măslini care Briganti del Salento Lecce au folosit refugiu în scorburi de copaci şi ramuri de măslin sunt cele care s-au aprins, în scopul de a obţine focul pe care au fost fasole fierte să dea că, precum şi plăcut la toate!

Dar aţi văzut măslini la intrarea în Lecce? Capital de Salento Lecce salută pe toţi cei cu copaci transplantat în Rondo şi paturi de la oraş.

Lecce în primii ani de '900 la Villa Reale, în cazul în care există o grădină proiectat de P. Porcinai, a stabilit printre drumurile de măsline, locuinţe, fântâni, rezervoare, coloane, console de fier şi piatră.

Aceeaşi piatră care se ridică de la domeniile de Salento şi Surbiton, potrivit Cosimo De Giorgi a fost eliminat "pentru a face pietrele de moară frantoj." Avem toţi ochii în memoria acestor roţi vechi de piatră grea că rotavano măsline zdrobit.

Rise scut împotriva celor care spun că sfârşitul de măsline. Vă asigur că reacţiile de oameni care au ascultat discursurile că prorocesc sfârşitul cultivării de măslini în Lecce Salento sunt foarte supărat. Am devenit "noii barbari", fără a suferi consecinţele pe care rezervat la grecii care au făcut rău la un măslin?

Măslin face parte din "peisaj istoric" din Salento, Lecce, pentru a fi mai precis măslinul este istoria Salento, Lecce, după cum Domnul spune: Mireille, "include ideea de epoci istorice, natura solului, strategiile apărare a resurselor de apă, patrimoniului arheologic şi a mediului de locuinţe. " Mereu acelaşi autor ne aminteşte că "grecii, care au fost folosite în general pentru a demola terenuri cucerite prin tăierea pădurilor atât, a decretat pedeapsa cu moartea pentru cei care au tăiat un măslin din sectorul public sau privat."

Da! mai mult de două mii de ani în urmă, luând în vieţile celor care au "ucis" un măslin. Astăzi, ceea ce ar trebui să facem împotriva celor cu cuvinte, discursuri şi decizii, este uciderea 9000000 măslini în Lecce Salento?* AgronomBibiobrafia

Mirella Doamne, peisajul din Salento sub stindardul de Minerva

J.A. FERRARI, paradoxuri Apologie a oraşului Lecce, cit., P. 534

A. Cassiano, Palazzo Ducale, în AA. V.., S. Cesario di Lecce. Istorie, Arta si Arhitectura, Galatina, Adio, 1981, pp. frontispiciul şi 136137141180.

R. TIMPUL, Ceres şi Bacchus cu ambele mâini, Fasano, Schena, 2000, p. 29.

J. Ross, Puglia 800. Teren de Lecce Manfred, Cavallino, Capone,

1980, pp. 136 şi 35.

C. De Giorgi, descrierea fizică a provinciei hidrografice şi stocarea geologică a Lecce,

Lecce, Salento Centrului de Studii, 1960, p. 60.

Nessun commento:

Posta un commento