giovedì 2 dicembre 2010

Asistenţă pentru 180000 ecosistemelor de Salento Lecce: am început să urcăm!

Asistenţă pentru 180000 ecosistemelor de Salento Lecce: am început să urcăm!


Antonio Bruno *

-------------------------------

Joi doi-12-2010 în sala de seminar de la Facultatea de matematică, fizică şi Ştiinţe Naturale - Bachelor of Science în Biotehnologie - Complex Ecotekne a avut loc o întâlnire importantă convocate de către prof. univ. Luigi De Bellis între Spaţiul de Imbunatatiri Funciare Agricole Consorţiul "Ugento Fogg şi Li" şi organizaţiile de fermieri, în provincia Lecce CIA Confcooperative Coldiretti şi COPAGRI, împreună cu consorţiul de apărare şi îmbunătăţirea condiţiilor de mediu şi producţie intensivă zona rurala din provincia Lecce

---------------------------------

Joi doi-12-2010, într-o dimineaţă în biotehnologie la Universitatea din Salento, cu Prof. Luigi De Bellis. Tema este de Asistenţă Tehnică a Consorţiului de recuperarea "Ugento Fogg şi Li" şi este prezentă peste zona de Consorţiul pentru Agrară Ugento Arneo chiar că. Există aproape toate organizaţiile agricole în provincia Lecce, în ordine alfabetică. Nu a fost CIA, Confcooperative, Coldiretti şi COPAGRI, împreună cu consorţiul de Apărare din provincia Lecce.

Invitaţia de prof. univ. Luigi De Bellis găsit toate gata să lucreze pentru binele unei zone, cum ar fi recuperarea de Consorţiul "Ugento Fogg şi Li", care este cea mai mare din regiunea Apulia prin numărul de proprietari de peisajelor rurale. În fapt, există 180 de mii de oameni, femei şi bărbaţi, membri ai consorţiului de conducere o suprafaţă de 180 mii de hectare.

Consorţiul a făcut primul contact cu prof. univ. Luigi De Bellis de la Universitatea din Salento şi apoi cu Agricultură Biroul Provincial din Lecce, în scopul de a oferi comunităţii competenţelor profesioniştilor angajat să lucreze pentru zeci de ani în recuperarea şi de a construi un parteneriat cu birouri în zona noastră sunt emanaţie directă a Direcţiei de Agri-Resurse Regiunea Puglia.

Problema mediului Salento Lecce a jucat întreaga incapacitatea de a modifica dimensiunea de 180 de mii de societăţi, care sunt toate fermele să continue să furnizeze serviciile ecosistemice, sau beneficiile pe care toţi oamenii derivă din ecosistemele din Salento Lecce, au nevoie de în timp util şi continuă de îngrijire. Ar fi mai bine să scrie 180000 ecosistemele care împreună sunt pe teritoriul a Consorţiului de recuperarea "Ugento le Fogg."

Aceste 180000 firme conduse de femei şi bărbaţi din Salento Lecce sunt protagoniştii reale de servicii de aprovizionare, cum ar fi alimente şi apă, servicii de control, cum ar fi controlul de inundaţii, secetă, degradarea solurilor şi boală, servicii de suport, cum ar fi formarea solului şi cu bicicleta de nutrienţi şi servicii culturale, care includ prestaţiile de agrement, spirituale, religioase şi alte non-materiale.

Acest lucru a fost discutat la sala de seminar de la Facultatea de matematică, fizică şi Ştiinţe Naturale Bachelor of Science în Ecotekne Complexul Biotehnologie şi au făcut reprezentanţii unei lumi în ocupaţiile agricole din Salento Lecce domeniul agriculturii şi Land Consorţiul Regenerare Arneo care au investit în abilităţile lor şi peisajul rural din hrana pe care le elaborează pentru viaţă.

180 de mii de bărbaţi şi femei din Salento Lecce, care au proprietatea de o bucată de mediu au făcut obiectul unor discuţii între profesor. Luigi De Bellis, directorul ştiinţific al Proiectului de Asistenţă Tehnică a Consorţiului de recuperarea "Ugento Li şi Fogg," şi liderii de grupuri profesionale din provincia Lecce.

Profesionişti de Regenerare Consortiului "Ugento le Fogg" trebuie să asigure o activităţi eficiente şi cuprinzătoare de sprijin 180000 proprietarii de la ţară, în zona de 180 de mii de hectare, care nu se pot organiza!

Repet afirmaţia, fără să se teamă de contradicţie pe care nu poţi schimba mărimea proprietăţilor de Salento în Lecce.

Puteţi confirma ceea ce am spus în citirea datelor cu privire la beneficiile, în valoare totală de 171 milioane şi jumătate, dat tinerii care au aplicat pentru prima aşezare a Determinarea Directorul interimar al Serviciului de Agricultură a Regiunii Puglia 30/DIR/2010/00__466_____ Digit Cod, care prevede că tinerii au obtinut un scor de clasament nu mai puţin de 4 (pe lista de la poziţia 1 la poziţia # 1694) sunt considerate eligibile pentru toţi " de decontare ".

Pe scurt, în întreaga regiune au dat mai mult de 171 milioane de euro la aproape 1700 de tineri care sunt o picătură în oceanul de 180 de mii de femei şi bărbaţi proprietarii a peisajului rural de Recuperare a Consortiului "Ugento şi Fogg Li."

Aceasta înseamnă că, chiar dacă toţi tinerii admişi la finanţarea de prima aşezare, au fost 78 de municipii de Consorzio del Salento Lecce Regenerare "Ugento le Fogg," total ar fi numai 0,94% din 180 mii de proprietari.

Dar din moment ce 1700 de tineri sunt susceptibile de a fi împărţit în mod egal între cele cinci provincii din regiunea Apulia aici este că, probabil, doar 300 de tineri din cele 78 de municipii deservite de către Consorţiul de recuperarea va avea banii pe care îi reprezintă doar 0,16% din totalul de 180 de mii. Pe scurt, vom avea o medie de 4 tineri care au avut fonduri pentru fiecare din cele 78 de municipii ale consorţiului.

Vă las orice reflecţie suplimentară.

Este destul de evident, în lumina faptelor, că angajamentul de a colabora la crearea proiectului de asistenţă tehnică a consorţiului de regenerare "Ugento şi Fogg Li", luate de către organizaţiile profesionale CIA Confcooperative COPAGRI Coldiretti şi provincia Lecce, împreună cu consorţiul de protecţie a culturilor, îşi propune să prevină declinul mediului de Lecce Salento, care, după cum ştim cu toţii este de 99% peisajul rural

Atunci când, împreună cu profesorul De Bellis am decis să ia acest traseu, modele de planificare la dispoziţia noastră au fost de sus în jos şi de jos în sus şi în engleză, respectiv, sensul de sus în jos şi de jos în sus.

Am ştiut că am avut posibilitatea de a alege între aceste două strategii de prelucrare a informaţiilor şi de gestionare a cunoştinţelor.

Între aceste două metode utilizate pentru analizarea situaţiilor problemă şi construi ipoteze adecvate pentru soluţionarea lor, astfel cum reiese din situaţia de fapt, am optat pentru bottom-up (de jos în sus) şi este pentru acest că acum începe să se caţere !* AgronomBibliografieDeterminarea Directorul interimar al Serviciului Agriculturii Codul Cifra de 30/DIR/2010/00__466_____ de Dezvoltare Rurală 2007-2013 - Axa - Dimensiune 112 - Instalarea tinerilor fermieri şi Multi tineri Pack - Grant resurse financiare suplimentare care urmează să fie alocate pentru Tineret Multi-Pack tineri eligibili pentru reinstalare. Dispoziţii, precum şi detalii privind eligibilitatea pentru ajutor şi pe furnizarea de premium

http://www.pma.regione.puglia.it/pma/Documenti_pma_2009/DDS% 20466%% 2009_06_2010.pdf 20del

Nessun commento:

Posta un commento