giovedì 9 dicembre 2010

În Salento Lecce mânca pumn rosu?

În Salento Lecce mânca pumn rosu?


Antonio Bruno *

--------------------------------------------

Noaptea trecuta, joi noualea decembrie 2010 la 17:00 în stabilirea frumos de castel medieval a reuniunii cap acvatice a avut loc pe "URGENTA sulă RED PALM (Rhynchophorus Rhyncophorus).

În această notă unele informaţii interesante învăţat în timpul seara.

--------------------------------------------Castel medieval de cap acvatică este din secolul al XV-lea şi a fost, probabil, restaurată de Giovanni Antonio prinţ Orsini de Taranto, care a avut un conflict in Varsator 1432.

Turnul magnific patrat, care domina orasul, arhitectura este de o mare importanţă pentru ţara de Varsator si care este locul unde prietenul lui primarul agronom Francesco Ferraro noaptea trecută joi noualea decembrie 2010 la 17:00 moderat o conferinţă de sensibilizare a opiniei publice cu privire la aspectele legate de "urgenţă sulă RED PALM (Rhynchophorus Rhyncophorus).

Piesa "Gărzile Roşii" de Raffaele Offidani "Picenus Spartacus", in 1919 mai mult sau mai puţin spus "Asta e un avansuri ciudat soldat / de Est, nu, calarie / este Gărzile Roşii care marşuri la salvare .... "şi pare să fi fost scrise pentru curculionoide palmier rosu.

Primarul Ferraro a numit-o "o intalnire simplu pentru clarificare. Sala a fost aglomerat pentru a demonstra modul în care problema este resimţită de către oamenii din Salento în Lecce.

Striscia la Notizia propune pentru ceva timp mai multe încercări de tratament au fost puse în loc de a proteja planta de acest palmier rosu insecte! Nu este totul şi mai mult şi vom Medicii de Agronomie, cu care se confruntă acest insecte, am avut de multe ori pentru a ridica steagul alb, sa ma uit neputincios în simptome variind de la cosit, la merlettature, frunze de susţinut, frunze moarte exmatriculat pentru prăbuşirea plaja Canopy la care poate fi o umbrela verde, parţial uscate şi apoi se usucă complet.

Datele sondajului sunt cele care desfăşoară colegii noştri în apărarea Consortiul CODILE din provincia Lecce ilustrată de colegul meu asistenta Sara agronom.

Pentru Acquarica Capul exista un monitor care a acoperit palmieri sunt vizibile de pe strada si cei care au făcut obiectul unui raport de către cetăţeni pentru un total de 223 de arbori din care 94% şi 6% Phoenix canariensis Phoenix dactylifera.

Aceste palmieri cu acvarii de 94.88% din cap sunt nici un simptom al prezenţei de pumn roşu, în timp ce 2,38% au un atac de pumn la starea iniţială, 2.06% din palmieri sunt deja mort şi de-a gata 0,68% au fost făcute în condiţii de siguranţă sau acoperite astfel încât să nu apară să pâlpâie la adulţi şi nici unul dintre ei a avut un regrowth.

În pumn scurt la capul de roşu Acquarica cauzează o infestare în starea sa iniţială.

Colegul meu Sara asistenta agronom a continuat să furnizeze datele în palme vecine afectate de Varsator. Un Ruffano CODILE găsit 17.87% din palmele afectate, oglinda 13.34% în Preston la 11, 01% şi 20,2% în cele din urmă în Tauranga.

Varsatorul este înconjurat de infestarea curculionoide roşu că, chiar dacă actul este în starea sa iniţială.

La începutul acestei note, am stabilit diverse simptome care detectează prezenţa botului dl roşu, colega mea, Sara Nutricato a spus că nu există întotdeauna "anunţul" de simptome, dar copacii din ce în ce vedem palmier afectate, dacă sunt 30 cm de mare ca 20 de metri, care arată numai stadiul umbrelă, probabil după o zi cu vant!

Întotdeauna conectează Nutricato a raportat că infestarea este o evoluţie rapidă.

El spune prof. univ. Joseph Barbera ", unde specii bogăţia şi o mare biodiversitate, este complexitatea şi stabilitate, dar în cazul în care, dimpotrivă, are nevoie de un singur culturilor agricole, ciclurile de viaţă ale materiei şi energiei este întreruptă, jumping echilibru între populaţiile de plante şi animale, ecosistemele sunt slabite. Organismele de puternică, mai bine adaptate la noile circumstanţe, să ia peste. Şi aici este un nou pericol pentru coexistenţa delicate de om şi că planeta case: spatii de monoculturi tropicale, cu sarcina lor de pesticide care ucide duşmanii naturali de insecte şi ierbicid letale că ierburi uscate şi arbuşti în cazul în care acestea ar putea scăpa, ele devin strans.

feruginoase culoare roşie ca şi pericolul de care aveţi teamă adevărat nu cunoaşte frontiere, punch şi uşor le întrece în medii noi, nu reţinut de duşmani naturali, se răspândeşte foarte repede. "

Ei au vociferat pentru inculpaţii să facă ceva noaptea trecută cu acvarii, multe chiar dacă toate măsurile corective propuse, care prevăd existenţa continuă a unui palmier au nevoie de tratamente costisitoare preventive care trebuie efectuate pentru eternitate!

Am încheia cu o altă bucată de ştiri dat de către prof. univ. Barbera, care ne dezvăluie un alt mod de a controla punch roşu: "În Noua Guinee om în felul său contribuie la controlul biologic. Larvele mânca mare scufundarea miez mâinile colectează în interiorul cadrului redus la un must cald, fermentare. În nevoie de proteine animale (în Noua Guinee, jocul este mic şi nu foarte hrănitoare), corespunde, prin urmare, necesitatea vitală de vitamine B, fier şi zinc. Larve de copii curculionoide ajuta Guineea creasca sanatosi fara sa arate burta umflată a celor care consuma putine proteine şi carbohidraţi şi a adus pe piaţă a permite o economie de tranzactionare mici. "

Ce pot sa spun? În curând vom avea masa de prânz la un castron frumos abur de pumn roşu la Genova?* AgronomBibliografieJoseph Barbera, drum de insecte care ucide copaci http://palermo.repubblica.it/dettaglio/Il-viaggio-dellinsetto-che-uccide-le-palme/1413117

Nessun commento:

Posta un commento