mercoledì 8 dicembre 2010

Migdale del Salento Lecce: floare, fără fructe.

Migdale del Salento Lecce: floare, fără fructe.


Antonio Bruno *-------------------------------------

Rodul a pieţelor Salento Lecce hrănite export numai în cazul de smochine, şi gutui. Şi migdal? Migdale del Salento Lecce au fost situate în principal în zona de Otranto. În această lucrare motivele pentru productia scazuta de migdale.

-------------------------------------

Inutil să-l ascundă, cu excepţia smochine, migdale şi pomi fructiferi gutui în Lecce Salento au fost găsite mai ales în grădinile caselor ţară sau în acele spaţii care au fost în spatele toate casele numit "Ortali.

În aceste zone de teren în apropiere de casa ai putea găsi unele plantele de tomate, ardei, vinete, florile care au fost apoi tăiate să fie plasate în vasele din casă şi plante aromatice, care produsele alimentare ar umple în flagrant delict.

Alte domenii care au fost utilizate pentru aceste culturi au fost "scurt". Nu Lecce Salento si apoi te gandesti la reşedinţa monarhilor nu-i aşa? Dar acest lucru nu este instanţa de origine a Salento Lecce, în forma sa cea mai veche şi mai simplă, poate fi definit ca familia spaţiu, de formă regulată, caracterizată printr-o intrare partea mai scurtă, o curte, o de construcţie şi un mediu unic la gradina din spate, "Ortale" la nevoile şi delicii ale familiei.

În acest "Ortale" erau pomi fructiferi, cele de lamaie, portocala si mandarina, iar apoi pergola de struguri.

Rodul a pieţelor Salento Lecce hrănite export numai în cazul de smochine, şi gutui. Şi migdal?

Migdale del Salento Lecce au fost situate în principal în zona de Otranto. În scrierile de Leggieri, Costa De Giorgi şi subliniază faptul că climatul de două soiuri de Salento, Lecce, este faptul că alb-rosu-flori flori şi să anticipeze înflorirea şi, prin urmare, ar trebui să ofere o producţie timpurie. Timpurie şi pronunţată o floare de migdale copaci alb, şi dacă m-ai citit că atunci când în luna ianuarie nu esti de conducere o masina cu capul de la sosirea la birou, cufundat în probleme care credeţi că veţi găsi, şi, prin urmare, nu orbit Aţi văzut vreodată în dimineaţa acestei luni la rece, aceşti copaci frumoasa plina de flori albe! Migdalii în floare del Salento Lecce.

Observaţiile înregistrate în scrierile de 800 şi consideraţiile de aceşti autori au fost direcţionate la pericolul pe care florile nou răsărit de migdale au fost deteriorate de îngheţ în luna februarie. Florile care suferă rece de noapte şi temperatura creşte prea mult în dimineaţa următoare, blocarea inflorescenta şi temperatura creşte brusc ucide florile, care nu tolerează variaţie mult în primul volum din cauza creşterea treptată a volumului pentru formarea de cristale de gheaţă şi după scăderea bruscă în volumul de gheaţă se topeşte înapoi în apă.

Acestea sunt motivele pentru cultivarea de migdalii în zona de Otranto a dat o producţie de migdale sunt mici şi de calitate slabă în comparaţie cu zonele de producţie de Alberobello şi Castel del Monte.

În Salento Lecce din cauza trecerii rapide de la îngheţuri uşoare din luna decembrie a următoarele trei luni este dificil să pună în aplicare cultivarea de migdale şi atunci când a încercat să facă 800 de producţie a fost o destinaţie local pentru calitatea slabă şi neregula de producţie.

Confirmare a ceea ce este scris din datele din 2005 care prevede că în Salento Lecce sunt plantate cu migdale doar 78 de hectare, comparativ cu 22500 de acri de Terra di Bari, deşi printre fructe în Puglia, este cea mai importantă cultură în ceea ce priveşte suprafaţa, cu 30528 hectare, cu un proces de producţie care în 2005 a fost de 2300 € pe hectar.

Trebuie să se constate că procesul de producţie este, de asemenea, mai puţin pretenţioase la utilizarea de inputuri. De fapt, costul de cultivare absorb doar 8% din valoarea producţiei, şi ocuparea forţei de muncă este relativ scăzut. Deci, migdal, printre culturilor de fructe, ia forma de activitate productivă care produce mici, "este de a cheltui mult mai puţin".

Concret, un acru de arbori de migdale pentru a absorbi sol de lucru 12 ore pe hectar pentru diverse intervenţii pe planta 42 de ore pe hectar pentru fertilizare şi protecţie 15 de ore pe hectar pentru alte operaţiuni 18 ore pe hectar pentru colectarea de 35 de ore pe hectar , pentru un total de 122 de ore pe hectar de copaci migdale.

Deşi există atât de puţine migdale în Salento, Lecce a stabilit pastă de migdale sau marţipan. Aproximative sezonul de vacanţă şi deja văd că vă frecaţi mâinile la gândul de a se bucura de acest desert delicios!

Originile acestui tort sunt foarte îndepărtate, în fapt, pare să fi fost născut la sfârşitul anului 1100, în Palermo, mănăstirea Martorana adiacente biserica St Mary's, care îşi datorează numele George de Antiohia, un amiral al regelui Roger II .

Chiar şi astăzi puteţi cumpăra pastă de migdale dulci în timpul Crăciunului şi a Paştelui, şi personalizate pe tot parcursul anului, pregătit de maici din mănăstirea benedictină din S. Giovanni Evangelista în Lecce şi vizita mănăstirea.

În special, manastirea este situat în Corte Accardo (Lecce), a fost o dată situate în afara zidurilor, acum este în centrul istoric. Originile mănăstirii data înapoi la secolul al doisprezecelea, în timpul domniei Norman. Accardo a fost Contele, Contele de Lecce, in anul 1133 să se stabilească fundaţie.

În scurt a Salento Lecce, pentru caracteristicile de climat, nu putem creşte migdale în cantităţi mari, pe de altă parte, în fiecare an, la Crăciun şi de Paşti ne mări întregi de pastă de migdale pe care le consumăm şi bucuraţi-vă cine suntem pentru a găsi. Deci, ce mai aştepţi? Vino pentru a îndulci vacanţa dumneavoastră în Salento Lecce!Bibliografie

INEA, rezultatele economice ale principalelor activităţi productive migdale, fructe, cires si piersici

Seria "Apulia Rural - Puglia.

Mario de Lucia, problemele generale de dezvoltare agricolă. În cultură

Nessun commento:

Posta un commento