venerdì 10 dicembre 2010

200 tone de frunze de struguri de la Martano del Salento Lecce în Riyadh Arabia Saudită

200 tone de frunze de struguri de la Martano del Salento Lecce în Riyadh Arabia Saudită


Antonio Bruno *

-----------------------

Marţi 10 decembrie 2010 în timpul prezentării rezultatelor cercetării cu privire la Legea 23/2007 din Regiunea Puglia şi oportunităţile şi perspectivele pentru lanţurile agro-alimentare Dr. Joseph responsabilă din cadrul Institutului Bari pentru Comerţ Exterior Lamanna a anunţat că noua generaţie de cooperare Marta del Salento Lecce vor lucra 200 de tone de frunze de vieţi pe an pentru a fi trimis la Arabia Saudită.

-----------------------Apulia, există circa 100 de mii de hectare de podgorii din Lecce Salento şi există doar un pic peste 13 de mii! Deja doar peste 5% din suprafaţa de Salento în Lecce este o vie! Dar astăzi se află pe o speranţă! Acolo vom trezi în dimineaţa de după o noapte petrecută în natura plăcut rece de casele din mediul rural, uită pe fereastră şi să se bucure de frumusetea blând de vaste întinderi de vie în Lecce Salento şi decide, cu calm de invidiat, ca să-şi petreacă o altă zi într-un loc unde relaţie sănătoasă cu natura este păstrat cu grijă neobosită. Dacă acestea sunt condiţiile pe care doriţi, apoi azi, Dr. Joseph Lamanna responsabil de gheaţă a anunţat că noua generaţie de cooperare Martano del Salento Lecce vor lucra 200 de tone de frunze de vieţi pe an prin trimiterea unui container în Arabia Saudită pentru luna de frunze de struguri în saramură!

Arabia Saudită este o ţară strategică pentru Italia are o cultură care, deşi este foarte diferită de a noastră, este în acelaşi timp foarte aproape de felul nostru de a trăi în Lecce Salento. Fără el ar trebui să ne amintim aici este că ar trebui să ţină cont de faptul că Arabia Saudită este că cassata siciliene şi întotdeauna de bărbaţi şi femei în ţară au fost numele de oraşe de Marsala şi Palermo.

Salento Lecce ar trebui să se concentreze pe Arabia Saudită, deoarece frunzele de viţă de vie sunt folosite în bucătăria arabă. Dar ce nu bucătăria arabă? În ţările în care araba este gătit? Bucătăria arabă este toate bucătăriile de ţări ale lumii arabe, care se întinde de la Golful Persic (Arabia Saudita, statele din Golf, Yemen, Irak, Siria, Liban, Palestina, Iordania), pentru a naţiunilor Africa de Nord (Maroc, Algeria, Tunisia, Libia, Sudan şi Egipt). Unul dintre feluri de mâncare din această bucătărie sunt dedicate frunze de viţă de vie umplute cu orez şi carne.

Anna B. raportează că la Alexandria, în Egipt, au mâncat la restaurant GAD, in centrul orasului, aproape de bursa de valori. Home gatit: shawerma la masa (de carne de pe volan scuipat) cu orez, extrem de clare falafel (perisoare larg de fasole), paste coapte, frunze de struguri supa de pui şi role.

În bucătăria turcească se numesc frunze de struguri umplute cu orez (Yaprak dolması). Ele sunt, de asemenea, de vanzare pe chivotul Dolmas internet - frunze de viţă de vie umplute cu orez: Rapunzel - Dimensiune: 280 g - Pret: 4.99 €. Ingred pe etichetă sunt ceapa, frunze de viţă de vie 28%, 17% orez, ulei de măsline extravirgin 8%, apă, sare de mare, marar, acidifiant: acid citric, menta si piper negru.

În Grecia, aproape întotdeauna mâncat ca un starter şi puteţi rochie cu iaurt greacă şi suc de lămâie.

ingredient esenţial al unei frunze de viţă de vie este dolmades, în timp ce de umplere poate varia: ea este facuta de obicei din orez, carne tocată sau legume.

Un imens pe piata! În jurul Mării Mediterane are role de frunze de struguri care sunt gătite în Mediterana, ca asking eu dacă unul dintre feluri de mâncare tipice ale dietei mediteraneene.

Cu toate acestea, frunzele de viţă de vie trebuie să fie foarte moale şi ofertă. Ele pot fi decapate întregului an.

Sunt foarte curios şi-ar dori să gust aromat acest fel de mâncare.

O piaţă uriaşă pentru struguri frunze în Salento Lecce, şurubul care a fost ruina a primelor pentru raţionalizarea în continuare nu ar putea reveni la scânteie pentru struguri şi de vin, dar frunzele, licitaţie şi gustoase, proaspete sau murătură!

Duminica douăsprezecelea decembrie 2010 se va vedea liderii Noua Generaţie Cooperative Marta del Salento Lecce pentru şedinţa tehnică pe lepra va avea loc în sala de şedinţe, de a vorbi cu aceşti oameni curajoşi, care vor lucra viţă de vie lasă să le aducă la Arabia Saudită în ţară arabă foarte ca noi în Lecce Salento care ar putea fi rampa de lansare pentru export din jurul Mediteranei.

Şi cine ar trebui să piaţă frunzele de viţă de vie? Ci doar ne! De ce sunt noi care trăiesc în Lecce, Salento, peninsula care să fie imersat chiar în mijlocul Great Salt Lake.

Da! Noi, cei din Land of the două mări că, în loc de a transforma lumina soarelui în vin, rândul său, soarele în frunze de viţă de vie pentru popoarele din Marea Mediterană.* AgronomBibliografie

Numerele de vin http://inumeridelvino.it/category/3-produzione-di-vino-e-superfici-vitate/page/3

Restaurant GAD Alexandria

http://www.google.it/maps?q=GAD+alessandria+egitto&fb=1&gl=it&hq=GAD&hnear=Alessandria, + Alexandria, Egipt + & ie = UTF8 & hl = ro & vizualiza harta = & cid = 17171180218530367627 & iwloc = A & 0CBcQpQY = a se vedea & sa = X & ei = ZY8CTcPqNIe9_gbM4cjCCA

Dolmas - frunze de viţă de vie umplute cu orez http://www.biosee.it/cgi-bin/scheda_prodotto.cgi?sid=7bee707f6f2e43d64f1b740f2ea781fc&id=4145

Nessun commento:

Posta un commento