mercoledì 1 dicembre 2010

În urma acestor sfaturi va produce masline de calitate.

În urma acestor sfaturi va produce masline de calitate.


Antonio Bruno *

-------------------------------

Continua povestea de seara frumoase petrecute în Tricase scufundat în pădure feeric de măslini în Lecce Salento auzit de măsline, de modul de a face un suc de fructe sănătos este capabil să ofere un ulei de înaltă calitate

-------------------------------

Un vin bun este rezultatul muncii unei "agronom de" care supraveghează producţia pentru a obţine o struguri de calitate care, o dată recoltate şi transportate la fabrica de vinuri, devine forţei de muncă pentru un alt profesionist, care este vinificatorului şi care se uită după toate procesele de la livrarea de struguri pentru a obţine un vin de calitate

Agronom Carmel state Buttazzo pentru a obţine un ulei de masline de calitate, vă rugăm să respectaţi profesionişti specifice care supraveghea diferitele etape de producţie mai întâi şi apoi extracţia uleiului de măsline şi de depozitare.

Agronom "teren" este cel de încredere pentru obţinerea de masline de calitate, acest profesională a determina ce să facă şi când să facă acest lucru şi îl comunică către producător. Şi tu, tu-l DCO pentru tine! Citi aceste cuvinte eu sunt pe cale de a scrie dictate de domnul Buttazzo care se adresează doar pentru tine şi că mi-ai citit, ştiu, eşti unul de 60 mii de producători de măsline Salento în Lecce.

Măslin, să-şi exprime, prin produsul său şi că este fructul de măsline, cea mai înaltă calitate, acesta trebuie să fie bine hrăniţi. Ce alimente şi cât de mult oferi este ceea ce stabileşte agronom care evaluează caracteristicile terenului pe care se află arborele de măsline, cât de multe substanţe nutritive au fost deja mâncat din pomul pentru a produce măsline în anul precedent şi multe alte lucruri care sunt rezultatul a "înţelepciunii" de mulţi ani de încercări şi încercări de a produce ceea ce noi numim toată experienţa. Agronom-savant, de asemenea, trebuie să se ocupe cu soldul de planta măslini, oferindu reguli precise pentru tăierile de elagaj să se facă cu ei şi cum de a reduce costurile de colectare.

Câmpul agronom trebuie să asigure, prin urmare, starea de sănătate a măslinelor, deoarece el este medicul care are grija de pe pământ prin determinarea măslini, cum şi cât de mult medicamente pentru a da la plante, mereu atent şi monitorizarea tendinţelor climatice " infestare de dăunători.

Agronom este medic de teren care detectează boala de bacterii, fungi, insecte care pun în pericol starea de sănătate a măslinelor. În lumina acestor observaţii şi cu a sa "înţelepciune", agronom de măsline decide care medicamente şi cât de mult ar trebui să se acorde măslini. Din nou, datorită înţelepciunea agronom de măsline decide data la care a măslinelor trebuie să fie recoltate pentru a asigura cea mai buna calitate organoleptice şi de produse sănătoase care aveţi de gând pentru a extrage petrol.

Chiar şi măsline! Dar, ca măsline? Sunt cele din soiuri care sunt mai prezente în Salento Lecce, în primul rând Ogliarola de Lecce şi apoi Cellina de Nardo. Dar există, de asemenea, soiuri de măslini ca introducerea de soiuri noi de leccino de măsline, în partea de sus a Melfi, concasorului, carolea, nociara, Picholine, Corato. Pentru toate aceste soiurile agronom trebuie să decidă cea mai potrivită zi pentru a alege măsline, având în vedere că timp de veraison, care apare atunci când schimbarea de culoare de la verde măsliniu la final o culoare variază de la violet la negru este că, atunci când există o concentraţie maximă de substanţe aromatice si antioxidanti din fructe.

În această etapă, măslinele sunt bogate in alfa-tocoferol este un nutrient vital şi vitamina esentiala pentru om, un antioxidant puternic liposolubile, gasite in multe plante, dar nu în procente ridicate găsite în uleiul de măsline. Tocoferol este vitamina E, dar apoi există alte substanţe aromatice, care sunt produse cu alfa tocoferol din fructe de măsline, deoarece acestea pot apăra embrion (oleouropeina, beta caroten tyrosol etc) ..

Agronom Carmel Buttazzo explică prezenţa acestor substanţe în drupă de măsline, desen o comparaţie cu mama insarcinata, care protejează şi hrăneşte copilul cu sacul vitelin şi placenta, transmiterea toate substanţele imunitar.

Drupă cu mesocarp sale, bogate in substante nutritive si antioxidanti, protejeaza si hraneste embrionul ei.

"Alfa-tocoferol şi antioxidanţi, în general, ca act de auto-distrugere sau atentatori sinucigaşi pentru a apăra substanţe nutritive uşor atacat de oxigen (oxidare) şi a devenit radicalii liberi, care sunt periculoase pentru sănătate, dar, de asemenea, embrionul uman.

Pentru a obţine un produs de calitate de mai multe ori colegul Buttazzo insistă asupra conceptului de sănătate şi de măsline este motivul pentru care abordarea obiectul uneia dintre cele mai grave duşmani de măsline sau Fly, de asemenea, cunoscut sub numele de zbor de fructe de măsline şi de măsline zboară de fructe (Bactrocera oleae Gmelin, 1790).

Trebuie să ştiţi că este o insectă care aparţine subfamilia Dacinae Munro, 1984. (Diptera Brachycera Schizophora Acalyptratae Tephritidae). Este carpofaga fel, ceea ce inseamna ca se hraneste cu fructe de măsline, sau de măsline. Larva de la Moscova este o tuneluri leafminer, de fapt, face drupă de măsline. Este greutăţile cele mai severe suportate de măsline.

În cazul în care larva mănâncă carne pentru produsele alimentare, produce o enzimă care este solubil lipazei. Această enzimă este necesitatea de a digera grasimi, producerea de energie, astfel încât această enzimă este foarte periculos pentru procesul de acidificare a uleiului cuprinse în măsline.

Ştii ce enzimă? Este o proteina care accelereaza viteza de reacţii chimice, compus de la A la B, compus şi vice-versa.

Deci, dacă aveţi o de măsline în larva a zbura, de asemenea, are în cadrul lipaza, care este capabil de performante hidroliza lipidelor, transformarea trigliceridelor în glicerol şi acizi graşi (ulei de acid).

Agronom Carmel Buttazzo a spus fără să se teamă de contradicţie că, dacă o de măsline nu este sănătos, atunci când a stoarce pentru a obţine petrol, vom lua aciditate deschis în ulei, ce? Nosa ce este cu sufletul la gură? Şi vă faceţi griji, acum m-ai scrie, este o boala full-blown este recunoscută în mod clar, fără a lăsa îndoieli cu privire la exactitatea diagnosticului său. Dar chiar dacă acest lucru nu au fost atât de există întotdeauna posibilitatea de a lipazei în ulei, care va declanşa procesul de acidificare a uleiului în timpul conservării.

Colega mea în cele din urmă Buttazzo arată că această poziţie este că lipazei exogen, ceea ce înseamnă că măslinele vin din exterior, în timp ce nu subestima o cantitate mică de lipazei, care provine din embrion şi că de măsline se numeşte endogenă şi serveşte la "embrion de măsline pentru a digera grasimile pe care mama natura a furnizat în pulpă. Deci, atunci când uleiul este sănătos, vom avea mereu acest lipazei endogene.

Şi aşa agronom Buttazzo Carmel spune că în această perioadă sau la sfârşitul lunii noiembrie - începutul lunii decembrie avem un procent de lipazei în masline este mai mult de 2%, şi puteţi fi siguri că, chiar şi uleiul de măsline care este in tine acid.

Înţelege ce este de măsline agronom? Dacă vrei să faci un ulei de masline de calitate, sau sunet, nu puteţi ridica în această perioadă, trebuie să facem acest lucru cu siguranţă înainte. Dar când? La determinarea agronom a plantaţiei de măslini!

Un alt pericol pentru uleiul de măsline sunt procesele oxidative, protejate de antioxidanti descrise mai sus, dar şi de pigment clorofila că culori de ulei verde, dar apoi după cum am văzut veraison se transformă roşu.

Clorofila este un antioxidant în întuneric în timp ce un oxidant pro, în prezenţa luminii. Ai inteles acum de ce petrolului ar trebui să fie păstrate în sticle întuneric şi în umbra unde? Agronom Carmel Buttazzo arată că el este protejarea sticlele cu folie pentru a preveni intrarea de la lumină. Astfel, puteţi de asemenea, lua sticla si infasurati-l in folie de aluminiu. Acum, el a învăţat cum să producă un măsline sănătoase, dar povestea mea nu se încheie aici, în fapt, nu este de a şti cum să stoarcă acest ulei sanatos pentru a obţine un ulei de calitate. Dar asta e altă poveste.(Continuare)* Agronom

Nessun commento:

Posta un commento