venerdì 3 dicembre 2010

moara Uleiul de masline pentru a da bun de masline suc de fructe întărire toate rănile

moara Uleiul de masline pentru a da bun de masline suc de fructe întărire toate rănile


Antonio Bruno *-----------------------------------

Aproximativ 9 milioane de măslini în pădurea de Lecce Salento măslinelor coc aproape simultan şi, dacă nu imediat moliamo pot fi supuse unor procese de fermentaţie, care bolnav! În această lucrare măsurile necesare pentru a obţine un ulei de înaltă calitate

-----------------------------------Aşa cum am scris de multe ori în Salento Lecce există 85 mii de hectare de padure de copaci care are un total de 9 milioane de copaci. Din moment ce suntem aproape toate acolo în maturizarea treptată simplu şi iată, toate măslinele coace la un moment dat! Dacă nu imediat măsline moliamo poate avea fermentaţie că bolnav!

Toate acest lucru este esenţial pentru obţinerea unui ulei de măsline de înaltă calitate, de fapt, du-te la fabricile care au maşini care funcţionează continuu, iar în cazul în care un lot de măsline bolnave sunt prelucrate, cu siguranţă acest poluează maşini şi apoi suferă o influenţă negativă din contaminanţi organici care rămân în ele, contaminand măsline sănătoase prelucrate după jocul bolnav.

De aceea, după producătoare de măsline de bun ar trebui să meargă la un Frantoio agricultura apel industrie, realizat de către un profesionist de extracţie de ulei agronom, şi dacă există această profesionale în cadrul industriei, puteţi fi siguri că o linie continuă de la măsline devine petrol se va acorda calitatea sănătos de ulei de măsline va cu certitudine

Cu afirmaţia că am scris nu mă refer în nici un fel diminua ulei de măsline care dau bolnav rău, pentru că ştim cu toţii că petrolul este o economie de rău. Deci, nu este nevoie de separat şi în afară de cele măsline sănătos şi bolnav, făcându-le de lucru ca linii solide distincte.

Măsline, odată frunze şi se spală bine, sosesc în buncăr de primire, în cazul în care un sfredel acţionată de un motor feed-uri moara, care are o reţea fixă cu canalelor de scurgere şi o lamă de caneluri rotor. Se pare chiar turc? În schimb, citiţi următoarele şi veţi înţelege.

Zdrobirea de măsline ar trebui să fie făcute de către rulare frecare de rulare, care este făcut posibil prin prezenţa de frecare statică între roată şi măsline, în cazul în care nu ar exista frecare, sau a fost foarte mic, roata fără a putea să facă o târî fier pur, caz în care ar intra în joc o dată frecare de faptul că presa şi că noi trebuie să evite absolut pentru a obţine un ulei de calitate.

Moara are sarcina de a zdrobire măsline. Este ca un coş de masina de spalat rufe care are găuri şi o zvastică care ciocanele sunt extreme.

Extracţia petrolului agronom are sarcina de a determina ce fel de reţea, şi diametrul găurilor pot fi de 6 - 7 - 8 mm

Altă decizie a extracţia uleiului de agronom este cea a numărului de revoluţii, deşi 1000, 1200 sau 1400.

Măslinele trebuie sa "înecat", ceea ce înseamnă moara, fără diluarea substanţelor aromatice să fie inundate cu măsline.

Dar lucrarea de extracţia uleiului de agronom este, de asemenea, în tratarea temperatură de moara.

De fapt, pulpa prelucrate în frământare, ca polifenoli şi arome volatile sunt pâlpâie, atunci când este supus la temperaturi extreme pierde aceste substanţe care determină calitatea. Cum inseamna asta? Aceasta înseamnă că sunt supuse modificare sau pierdere a calităţii sale de acţiune de căldură, de fapt, dacă încercaţi să puneţi ulei într-un pahar şi caldă, ţinându-l în mână dumneavoastră, puteţi prinde aceste substanţe cu nas, şi vorbim despre temperatura de corpul nostru, care este de 37 ° C.

De aceea ele trebuie să lucreze frământare la temperaturi scăzute, dacă vom obţine un ulei de calitate, sau orice altceva care ar trebui să capta simtul mirosului, aici este dispersată în moara, iremediabil pierdut pentru totdeauna!

Uleiul are un interior de picaturi mici de ulei, coalescenţă apare în frânele ceea ce înseamnă că toate aceste mici picaturi de ulei de vin împreună!

Amestecul ar trebui să aibă o temperatură de 22 -23 ° C şi extracţia petrolului agronom are sarcina de a fi atent ca temperatura de tricou, în cazul în care circula apa fierbinte să nu depăşească 27 ° C.

Tot ce a spus despre temperatura a maşinii frământare este conceput pentru a măsline, suc de fructe doar de la care se obţine ceea ce noi numim sanatos ulei de măsline extravirgin.

Pentru uleiul de măsline care dau bolnav rău, atunci frânele poate fi de până la 35-38 ° C.În urma primei faze prin centrifugare într-un decantor. Uleiul nu trebuie să fie separate de componentă solidă printr-o presa, dar acest lucru este separare prin centrifugare.

Forţa centrifugă accentuează diferenţa dintre gravities specifice de ulei, apa vegetaţie şi materiale solide (reziduuri), permiţând astfel de separare. Pentru a optimiza procesul de apă se adaugă, la temperaturi diferite, dar mai mult de 25 °. În acest scop, foloseste un decantor orizontal centrifugal că.

Decantor este compus dintr-un tambur conic cu axa orizontală, care se roteşte în interiorul unui cilindru care funcţionează ca un şurub de vierme şi departe solide.

Viteza de rotaţie de 3500/4000 rpm si tambur este uşor mai scăzut decât cel al şurub.

Se continuă cu un separator verticale care separă faptul că apa de santină vegetaţie din petrol.

Aici, extracţia petrolului agronom ia decizia ca în cazul în care adăugarea de apă în exces, cauzele de dispersie a substanţelor preţioase aromatice.

Şi aici este în cele din urmă ulei noastre de calitate. Măsura agronom aciditatea de moara extracţia uleiului de măsline, folosind hidroxid de sodiu puretta obţinerea rezultatul a două linii, ceea ce înseamnă 0.2 grade de aciditate, exprimată în acid oleic.

Dar problema nu este aciditatea de ulei! Aciditate de pana la 3 grade poate fi auzit. Dar dacă uleiul este oxidat aici, care simt că petrolul este rău! Şi cum în cazul în care este greu!

De cate ori v-am spus ca cineva să încerce uleiul? Soluţionarea toate de bun ca pentru ca ai facut? De multe ori le-aţi servit ulei oxidat, rânced!

Lucrarea de agronom nu este încă terminată, deoarece există o nevoie de expertiza sa într-o farsă care este important ca conservare.

Uleiul de masline este o calitate atunci când este parfumat şi bogat în antioxidanţi. Şi aşa este destul de clar că, dacă recipientul în care este stocat ulei de măsline, există aer.

Din acest motiv, vitamina E bombardeaza moleculele de oxigen, şi de aceea uleiul polifenoli aplatizează scădere.

Problema este că procesele de oxidare, acidificarea şi reacţiile lipazei sunt autocatalitice, în sensul că continuă să apară fără a fi nevoie de enzime.

Aceste reacţii sunt amplificate, care este catalizat, temperatura!

Nu pentru a face acest lucru în silozuri utilizat pentru a stoca de ulei este de a înlocui aerul cu azot.

Orice sfaturi despre cum să păstraţi uleiul în casele noastre. Între timp, nu este bine să plece de petrol în bidoane de oţel, deoarece aşa cum am văzut eliminarea de ulei intră în aer oxidează vitamina E.

Daca achizitionati de petrol în 5 cutii litru de ulei, este nevoie de una la un moment dat de la subsol şi de turnare în sticle care au fost spălate în prealabil cu hidroxid de sodiu, nu spumos. Apoi umple sticlele să fie deschis unul la un moment dat, asigurându-vă că pentru a consuma toate deschide sticla de ulei înainte de a deschide unul nou.* Agronom

Nessun commento:

Posta un commento