domenica 12 dicembre 2010

Pădurea de măslini în bune Salento comun Lecce în grija preşedintelui Vendola

Pădurea de măslini în bune Salento comun Lecce în grija preşedintelui Vendola


Antonio Bruno *

-------------------------------------

O mulţime uriaşă de Salento în Lecce Martano a decis că Forest Măslinilor este un patrimoniu comun de colective de Salento în Lecce. În această lucrare motive pentru acest lucru.

-------------------------------------

duminică dimineaţa, în pădurea de măslini în Lecce Salento cu Decan al Facultăţii de Agricultură, Prof. Bari. Vito Nicola Savino. "Se pare ca RIS," este comentariul de doamna de care însoţeşte un alt om de stiinta care se ocupa de ciuperci care "mummifies" drupes frumos de măsline! Am mers pe jos de sub baldachin încărcat cu fructe din care izvoare "aur lichid", iar cuvintele de dr. Stajano te simţi îngrijorare şi nelinişte pentru aceste plante de 20 de ani schilodit de lepră.

Apoi, în seara Martano del Salento Lecce, Domenico Coluccio este că ne salută, ne spune că e duminică, că, înainte de 18:30 nu va fi cineva care nu poate fi foarte multe. Eu le spun să Ugento cu o noapte inainte erau mai mult de 250 de persoane, care chiar nu ştiu cum să obţineţi-le pe toate, şi el se uită în jos ca în cazul în care să spună "bine crezi ce vrei, dar nu va face mult oameni ".

Doar un moment de la Castelul din Corigliano d'Otranto, un spaţiu deschis de la ora 9 la 2 de dimineata conduse de oameni frumos. Savino Dean apreciază moara în grajduri şi, de asemenea, cantină frumoase, şi apoi de capital Melpignano de "Taranta della Notte" este Dean Prof. Savino Nigro remarcat faptul că spaţiul imens în faţa mănăstirii impunerea de Augustinienii, construite începând cu 1573.

E târziu! Ca un sprint de la New Generation de cooperare, sunt de 18 şi 05, iar intrarea este meu colaborator Cosimino trafic Casciaro reglementare. Nu! Acesta nu este un poliţist! Şi "angajat bun, dar nu un poliţist. Doar un spatiu vast, din spatele sălii de conferinţe a generaţiei noi de cooperare pare să fie parcul auto de stadion, nu în timpul săptămânii, care este gol şi trist, dar duminica, atunci când este plin de masini decorate cu culorile echipei.

Chiar pune la îndoială Domenico Coluccio, care în viaţa lui a văzut multe, afirmând necesitatea prezenţei părţilor interesate, entităţile părţilor interesate, ia act de invazia sediul cooperativei.

Există Dr. Rollo Antonio, preşedintele Terra DOP Consortium d'Otranto, este preşedintele Coldiretti de Lecce domnul Pantaleo Piccinni, este directorul adjunct al Apărării Dr. Vincenzo Parisi, dr. agricultorului ulei de măsline. Joseph Cazzetta, este primarul de Zollino Dr. Frank Pellegrino, directorul este dell'Aprol Dr.. Gianni Gemma există mulţi colegi şi co-lucrătorilor, dar, de asemenea, sunt proprietarii de padure de Măslinilor din Salento Lecce.

Şi "Duminica noapte, nimeni nu se astepta că au existat atât de multe persoane, nici chiar Dr. Isabel Tramacere, competent şi talentat jurnalist Telerama Stiri regizat de excelenta Mauro Giliberti, că atunci când am interviu îmi spune că există atât de mult oameni, că este loc pentru toată lumea şi se întreabă de ce participarea atât de mult cald şi interesat. I-am spus că sâmbătă şi duminică în Ugento la Marte în total a fost prezenţa a mai mult de 500 de persoane au fost în speranţa că după ce a fost clar pentru toţi că măslinul este istoria noastră, că este nu numai agricultură, preţul petrolului şi de susţinere a pieţei, ne jucăm cu teritoriul, cu beneficiile de mediu prevăzute la 800 de mii de locuitori din teritoriul de la 9 milioane de copaci de măsline împrăştiate în teritoriile de 97 de localităţi din Salento Lecce, eu sunt un bun comun. Tutori de peisaj nu face să "pună din buzunarele lor" toate cheltuielile necesare pentru a se asigura că turiştii să ia acasă, precum şi marea, soarele şi vântul din această ţară, chiar şi vederi minunate ale pădurii de măslini şi rural din Salento, Lecce.

Am sunat la "de la fermă monotonia", care graifere multe Domenico Coluccio, care, deşi este unul bun, atent, mereu prezent şi în bună-credinţă, doar pentru a avea un ochi la care face agricultura ca o profesie, cei care trăiesc agricultură doar, pe scurt, pentru agricultori. Pentru numele lui Dumnezeu! Este o greşeală uşor de înţeles, dar este o greşeală şi, în special, este o eroare gravă.

Şi "ca şi cum el s-au angajat într-o doză prescripţie medicală a unui medicament fără a şti dacă pacientul este un adult sau un copil! Şi dacă prescrie doza adecvată pentru un adult la un copil? În loc de vindecare a copilului nostru bolnav moare ucis pentru că el este necunoscut la medic!

Medicii şi profesionişti multe alte, poştaşii, lucrătorii de birou şi multe femei şi bărbaţi turma la ţară, sunt mai mult de 200 de mii de membri ai consorţiului de recuperarea "Ugento Fogg şi Li, sunt proprietarii a peisajului rural din Salento Lecce în care nici o singură voce .

Consorţiul a încercat să dea glas tuturor. Ultima noapte Dean Savino, în lumina acestei probe sub ochii tuturor şi, simultan, la toate necunoscute, au fost puse la dispoziţie pentru a formula un document urmează să fie prezentate Vendola preşedintelui. El a explicat pentru toată lumea că Dean este o cale de a fi cea a preşedintelui Vendola, pentru că altfel ar trebui să bat la usi pentru consilierul de mediu, că de Turism, care de peisaje, agricultură, în scurt, este Consiliul Regional ar trebui să investească jumătate din Puglia.

Când duminică dimineaţa, Dean şi profesorul Savino. Nigro au gustat soare minunat şi lumina de Salento Lecce, l-am asigurat că până la sfârşitul condiţie de lucru metrologice ale Conferinţei de Marte, iar apoi am anunţat la sosirea de ploaie.

Se uită uimit când Savino Dean, în jos pe scări care duc de la Sala de Conferinte de ieşire New Generation, a văzut ploaia torenţială. Sa uitat la mine şi i-am spus ca m-am dus în jos: "Ai văzut Dean? Am vorbit cu firma care ma asigurat că nu ar începe să ploaie înainte de sfârşitul conferinţei! "

Am ras cu totii si gust, sperăm cu toţii că infecţiile quest'allegria întreaga astfel încât să îndeplinească mai des să lucreze împreună, pentru că împreună putem, impreuna este frumos, te duci departe impreuna!* Agronom

Nessun commento:

Posta un commento