Renzo ulei de măsline pentru a depăşi problemele din Salento
Aceste zile am fost invitat de mai multe ori de către Cesare directorul Telerama Vernaleone pentru a discuta cu alţi oaspeţi şi ulei de măsline extravirgin. Un vizualizator afectuos, avocat. Mario Nicoletti din Parabita, nu este un motiv pentru ceea ce el este nevoit să se uite din nou în călătoriile sale în oraşul de Lecce, adevărul este că imaginea unui lot trist de măsline care cad de la copaci, sunt lăsate să putrezească în pe pământ, fără ca cineva să colecteze. O adevărată ruşine! Deşi această imagine este foarte comună astăzi celor care se aventureze în străzile din Salento în Lecce.
O Morciano di Leuca, măslinele sunt recoltate de la arbori (sprue)
Nu este cazul în Morciano di Leuca patru etape, de la Santa Maria di Leuca în cazul în care romanii au construit pe japigeo promontoriu templu dedicat zeiţei Minerva. Aici Anthony Renzo, care este, de asemenea preşedinte al site-ului Pro Torre Vado, are o experienta de tehnica de cultivare de măsline care se extinde de la cinci ani de acum, şi eu îl prezintă în atenţia colegilor de oameni de ştiinţă şi de agricultură.
O crestere "DURABILA" de măsline
Intre timp, prietena lui Antonio mi-a spus că el este acum cinci ani, pentru livadă de măslini său nu funcţionează nici îngrăşăminte chimice sau controlul buruienilor, pesticide sau tratamente de pesticide.
De colectare (spruatura) măsline de Renzo
Când ajung la începutul lunii octombrie a intrat în fondul lui plină de măslini din ogliarola soiului Lecce în cazul în care două echipe fiecare compus dintr-un bărbat şi două femei de colectare a măslinelor din copac (spruatura).
Persoana trebuie să opereze un secerat care loveşte la ramurile de copaci, cu greble mecanic exploatate astfel încât să facă măsline, în scădere reţelelor de colectare. Am putut vedea pentru ei înşişi că este o foarte rapid şi productiv, şi domnul Anthony ma asigurat că este încă la preţuri accesibile. De asemenea, nu ruina crengi de copaci sau există daune la copac folosind şefii din cele mai recente materiale (din fibra de carbon faguri sau rasina foarte elastice) care colectează măslinele fără a deteriora instalaţia.
Recolta de măsline care se încadrează în reţea care se află sub proiecţia de copac este efectuată de către două femei.
De secerat are o lungime care nu îi permite să se ridice în partea de sus a coronamentului de măsline
Pentru cea mai mare ramuri, în cazul în care nu se dell'abbacchiatore braţul, aici este faptul că domnul Renzo a văzut potrivit să intervină cu conice folosind o mişcare tăiere. Dl. Antonie a ordonat operatorului să taie ramuri, deoarece acestea sunt suficient de mari încât nu poate fi atins prin agricole nu ar putea fi eliminate din copac. După diferitelor tranşe a rezultatelor finale într-un ulei mai mic copac baldachin.
Recoltare a măslinelor din ramurile tăiate
Ramuri tăiate sunt încă o mulţime de măsline şi pentru acest motiv, sunt pregătite în mod corespunzător fructe de padure cu o sucursală. Am fost martor personal bătăi şi ramura de măslin în locul cauciucului dell'abbacchiatore şi am observat viteza de această operaţie. De fapt, în câteva secunde sub loviturile de această ramură, care arata ca un bici, căderea măsline pe reţeaua de proiecţie puse sub copac.
Compost de frunze
Din ramurile sunt tunşi frunze parte eliminat din care este alimentat la iepuri, care ne referim în piesa mea alte, şi o altă parte este îngropat la baza trunchiului pentru a deveni un îngrăşământ organic reală.
Lupta împotriva acoperi de măsline inventat de către fratele său Antonio
Renzo fratele lui Antonio a fost decan al Şcolii şi profesor de filosofie la Universitatea din Salento. El a spus el a avut un copac curmal japonez, care în fiecare an, el a fost atacat de către acoperi. Fructe frumos roşu pe care le admira toate în acest sezon au fost necomestibile. Acelaşi lucru sa întâmplat cu citrice. Pentru aceşti copaci profesorul Renzo a gasit o modalitate de a nu avea atacuri de aceste insecte. Prof. univ. Renzo a luat o sticlă de plastic de cei care sunt utilizate pentru a face vin, a fost nevoie de foarte putina apa si Rogora pe care ştim cu toţii este dimetoat sau dimetoat sau o clasă de insecticide organofosforice.
Având în vedere că este un activ neurotoxice, dăunătoare pentru oameni prin contact ingestie, prin inhalare şi piele cu toţii că nu putem să-l utilizaţi pe fructe sau de măsline pentru că otrăveşte pe noi înşine şi persoanele care au consumat fructe şi că uleiul de la măsline tratate.
Renzo departe insectele folosind mirosul neplacut de Rogor
De fapt, profesorul Renzo este copaci, fructe si apoi, cu acest insecticid puternic, dar pune-l într-un capac de sticlă de plastic profundă şi lăsându-l fără a agăţat copac. Ei bine, fie kaki sau lămâi, portocale şi mandarine sunt făcute insecte vii! O victorie fără a fi făcut uz de arme! Acelaşi lucru sa întâmplat pentru a măslinelor.
Ai înţeles? Nici un tratament împotriva zboara! Doar o sticlă de plastic de 3 litri, cu câteva zeci de grame de apă şi un pic Rogor care ajung doar ca un factor de descurajare pentru insecte daunatoare.
Concluzii
Am raportate doar ceea ce mi sa spus şi ceea ce am observat. Voi privi în chestiune ca urmare a tehnologiei de prof. univ. Renzo şi pot spune în concluzie, că până la proba contrarie, că a fraţilor Renzo pare că o tehnica de cultivare a uleiului de măsline dintr-o foarte "organic", fără nici un fel de contaminare chimică. Sănătoase şi de calitate şi cea mai mare de măslini din Renzo Brothers este un singur soi de măsline ogliarola Lecce. Tehnicile pe care le-am descris obţine un gust produs final de calitate mare şi unic. Aceasta cred că este posibil pentru ambele combinaţii de perioada corespunzătoare a colectării şi prelucrării de măsline, atât pentru aciditate foarte scăzut şi caracteristicile organoleptice şi senzoriale care îl fac unic.
Îmi dau seama că vorbele mele va reflecta tuturor colegilor şi producătorii care adoptă metodele clasice. Mă aştept la orice obiecţie de la ei pentru a începe o discuţie, care să abordeze această tehnologii sau alte posibile pentru a depăşi dificultăţile din sectorul de măsline în creştere din Salento.
Antonio Bruno
Nessun commento:
Posta un commento