giovedì 3 novembre 2011

Parks Leccen Salento rannikoilla, rannat, kulttuuriperinnön ja maaseutumaiseman maku.

Parks Leccen Salento rannikoilla, rannat, kulttuuriperinnön ja maaseutumaiseman maku.


Otin osaa kolmas täysistunto Parks foorumin Salento liittymistä Euroopan kestävän matkailun joka pidettiin 03 marraskuu 2011, klo 17.30 konferenssisali linnan Kaarle V Lecce.

Foorumi on tapa liittymistä Euroopan kestävän matkailun suojelualueilla, joka velvoittaa allekirjoittajavaltiot toteuttamaan paikallisia strategiasta "muodossa kehittämisestä, suunnittelusta tai matkailutoimintaa, joka kunnioittaa ja säilyttää luonnonvarojen pitkällä aikavälillä , kulttuurisia ja yhteiskunnallisia asioita ja edistää oikeudenmukaista ja myönteistä taloudellista kehitystä ja täyttäminen ihmiset asuvat, työskentelevät tai oleskelevat suojelualueilla. "

Animaattoreita ja foorumi ovat huomanneet ja valittaneet raikuva puute Puglian alueella Foorumin sekä puuttuessa viitata sivuston http://www.pugliaevents.it/ puistojen Salento, itse asiassa et lue mitään voivat käyttää loma puhumattakaan c 'joitakin viittauksia keskeistä näiden alueiden matkailualueen. Mutta ei ollut foorumia tänään, entinen ATP Regional virasto "Puglia Promotion" ja järjestäjät katkerasti totesi, että tärkeä polku "näyttää kneecapped", koska se oli nimenomaan luoda alueelle sekä puistot ja siksi käsittämätön niille olematta vastuutonta!

Tässä loistava ilta 3. marraskuuta 2011, todella paljon ihmisiä, matkanjärjestäjien, kulttuurin ja ympäristön, olivat omistajat majoitusliikkeissä jälleenmyyjien uiminen ja maakuntavaltuuston valtuutettu matkailuasioista Leccen maakunnassa, jossa Francis Pacella jälleen kerran osoittaa vakavia, täsmällisiä ja erityistä huomiota aloitteisiin, joita tehdään alueella.

Mitkä ovat olennaisia ​​asioita? Ensinnäkin kartoitus herkkien alueiden hauraus ja sarja ajoittain tutkimuksia näillä alueilla nähdä mitä muutoksia funktiona matkailukäyttöön.

Yhdistä matkailutarjonnan maaseudun maisema on myös maisema viinin ja ruuan maku tyypillisiä tuotteita puisto, joka voi antaa elämän Atlas puistoon.

Vuonna 3. foorumi oli ensisijaisesti käsiteltiin toimia, jotka voidaan tehdä seuraavan 5 vuoden aikana. Hän on puhunut tekemistä pitäen mielessä koko järjestelmän puistojen Salento mahdollista yhden puiston.

Samaan aikaan, puistot täytyy päästä verkkoon polkuja ja nämä ovat havainneet, että nykyinen on irrotettu yhteyksissä estää asianmukainen käyttö.

Kaikki ovat raportoineet jätteen olemassaolon puistoissa, jotka tekevät mahdottomaksi käyttää ja tässä yhteydessä ehdotuksia olivat tieto - koulutus asuvien kaupungeissa raja puistot ja tarkkailutoiminta vapaaehtoistoiminnan kautta tai synergiaa uimiseen, hotellien ja ravintoloiden jotta riittävät voimavarat todellinen valvontatoimien

Oli myös niitä, jotka käyttävät ehdotettu vapaaehtoinen ympäristötyö vartijat väitä, että korvaus bensiiniä.

Mutta se on jälleenmyyjän rantapuistoon että kaikki herää hänen itkeä kuunneltu perattu poistaa auto, joka on yhä kuukautta samassa paikassa, sama joka pyydettiin poistamaan vaatteet, jotka erottuvat kuukausia takana dyynit, sama joka pyysi ihmisiä eikä heittää minkäänlaista materiaalia rakenneuudistus asuntojen riski hänen turvallisuudestaan. Kaikki huomiotta!

Operaattorit haluavat parkkipaikat autoille, ja koska tänään on niitä, jotka uida takaisin on kaunis hieno pysäkki pyyhin ja koskaan palaa jälkeen uida paikkaan, jossa ei ole pysäköintivirhemaksu ja että uimarit jotka valitsevat sen. Lyhyesti sanottuna, tragedia välinpitämättömyys instituutioiden, joilla ei ole asiantuntemusta eikä resursseja ratkaista ongelmia.

Entä ehdotettu linja pysäköinti pois linkkejä? Mikään ei ollenkaan, ei, älä puhu sitä. Ja kaikkein vähiten, jos otat huomioon liikkuvuutta muilla tavoin, kuten polkupyöriä tai sähköiskun minibusseja. Itse köyhät Saksan turisteja, jotka matkustavat pyörällä kun ensimmäinen retki on varovainen, ettei tee sitä todennäköisemmin laittaa auton alla muutaman fanaatikkoja rangaistuksetta nopeiden viivoja on Country Roads 100 tunnissa.

Tässä he ovat läsnä joka välissä haaveileva ja katkeruus pettymyksen, Torre Guaceto näyttää ikään kuin se olisi kangastus, koska ei ole pysäköinti pois puiston ja kuljetuspalvelu, joka vie uimaria.

Yksi nousee sanoa, että on aika sanoa tarpeeksi kaikki nämä festivaalit elokuun puolivälissä ja vasta sitten! Palojen syitä ja pilaantumisen! Operaattorit ja urakoitsijat ovat kyllästyneet näihin amatöörit! Hallinto ja johto sopivat perustavansa infrastruktuuria on hallittava ammattilaiset, jotka pystyvät tarjoamaan palveluja yhtiölle! Ympäristö on ainoa yritys saatavilla alueella Salenton ja ammattilaisille, jotka tarvitsevat asettamaan hyödyt matkailuun tarjoamalla infrastruktuurin ylläpitäjien, alihankkijoiden ja työntekijöiden.

Mahdollisia kannustimia, ettei rautatieliikenteen ja kumi Railways Kaakkois? Nämä yrittäjät, epätoivoinen, jopa ratkaista ongelma tarjota yhteistyötään ilmaiseksi hallitukselle. Aito tarjous komissaari rakenteita, jotka eivät toimi, koska ihmiset motivoituneita tytärtä täynnä että "PEGGIOCRAZIA", joka vajoaa maatamme.

Kausivaihtelut vaan myös koska se on vain sana operatoti valittavat, että työnantajat, jotka eivät saa eläkettä voi väittävät tarjoavansa täydellinen keväällä tai syksyllä samaan sesonkiaika hinnat! Sen mukaan operaattori on pakko siirtyä Salento alueen matkailualan koulutuksesta, koska ei ole mitään järjestelmää voi tarjota täyttä eläkettä 26 euroa, mutta tämä yhdistettynä urheilu ja matkailu ympäristö on vahvasti sidoksissa käyttää kulttuuriperinnön ja maisema maku ja johtaisi maataloustuotantoa kehitetään yritysten ja toimijoiden kulttuurityön.

Parks me puhumme jälleen ja näyttää siltä, ​​että seuraavan kerran näemme tunnistaa rahoituslähteitä. Oletko turisti jotka haluavat tulla Salento? Sanot sinulle! Te, jotka ovat henkilön 500 kävijää blogiini ja luen Ranskasta, Englannista, USA, Kanada, Ruotsi! No lukea huolellisesti, koska sinulla on kärsivällisyyttä, tietää että lopussa tätä aluetta johtaa teidät ihmeelliseen maailmaan kivi uunien polttoaineena puuta, joka kypsentää leivän vehnää, tämä maailma on kellareissa jossa Salento Negroamaro sitten humalaiset miehet laulavat ote iloisuutta, Salento alueen oliivipuiden, jotka antavat sinulle jättiläinen Välimeren oliiveja että te, kun ne ovat kerätty, saatat Jauhetaan tehtaiden ja täältä voit nähdä öljy vouhottaa terveyden, ja Salento kanssa civaie Zollino kääpiö herneet, tomaatin ja Batata Lecce Morciano. Koska siellä on Tuhatvuotinen viisautta näissä tuotteissa ja niiden valmisteluun. Seuraa minua ja tiedät, että täällä Salento tämä niemimaalla tunnetaan kaikkialla Välimeren kulttuuri, joka odottaa sinua!Antonio Bruno

Nessun commento:

Posta un commento