giovedì 3 novembre 2011

Parcuri de Lecce coastelor Salento, plaje, patrimoniul cultural şi peisajul rural de gust.

Parcuri de Lecce coastelor Salento, plaje, patrimoniul cultural şi peisajul rural de gust.


Am luat o parte din plenare a 3-aa Forumului Parcuri de Salento pentru aderarea la Carta europeană pentru un turism durabil, care a avut loc 03 noiembrie 2011, la ora 17.30 în sala de conferinţe de Castelul lui Charles V, în Lecce.

Acest forum este calea pentru aderarea la Carta Europeană pentru durabilă a turismului în ariile protejate, care angajează semnatarii să pună în aplicare o strategie locală pentru a obţine o formă "de activitate de dezvoltare, de planificare sau turistice care respectă şi păstrează resursele naturale pe termen lung , aspecte culturale şi sociale şi contribuie la o dezvoltare economică echitabilă şi pozitive şi îndeplinirea de persoane care trăiesc, lucrează sau locuiesc în zonele protejate. "

Animatori de pe forum au observat şi au plâns de lipsa de răsunător Forum regiunea Puglia, precum şi în absenţa oricărei referiri la parcurile http://www.pugliaevents.it/ site-ul de Salento, de fapt, nu citi nimic despre pot folosi vacanta lor sa nu mai vorbim "c unele trimitere la centralitatea acestor zone în regiunea turistică. Dar nu exista nici pe forum pentru astăzi, fostul agenţia ATP Regional "Promovarea Puglia", şi organizatorii de amărăciune a remarcat că calea de importante "apare kneecapped", pentru că a fost tocmai să se stabilească în regiune, precum şi parcuri şi, prin urmare, de neînţeles pentru cei fără să te prezinţi iresponsabil!

În această seară splendidă din 3 noiembrie 2011 a fost într-adevăr o mulţime de oameni, operatorii de turism, culturale şi de mediu, au fost proprietarii de cazare facilităţi de dealeri de scăldat şi consilier provincial de Turism din provincia Lecce, care Francis Pacella încă o dată se dovedeşte o atenţie serioasă, punctuală şi special, la iniţiative care sunt luate pe teritoriul.

Care sunt lucrurile esenţiale pentru a face? În primul rând, o cartografiere a zonelor sensibile pentru natura fragilă şi o serie de studii periodice privind aceste zone pentru a vedea ce modificări în funcţie de utilizare turistice.

Conectaţi-vă la peisajul oferta turistică rurală, care este, de asemenea, peisajul de produse alimentare şi gust de vin cu produse tipice ale parcului, care poate da viaţă la Atlas a parcului.

În a 3-a fost discutat în primul rând pe forum pentru acţiunile pe care se poate face în următorii 5 ani. El este vorbit de lucruri de făcut având în vedere întregul sistem de parcuri din Salento posibilă într-un parc singur.

Între timp, parcurile trebuie să fie accesibile pe o reţea de drumuri şi acestea au constatat că cel existent este deconectat de la contextele prevenirea utilizării ordonată.

Toate au raportat existenţa de deşeuri în parcuri care fac imposibilă utilizarea şi, în acest context, propunerile au fost cele de informare - formarea profesională a persoanelor care locuiesc în oraşele riverane Parcurilor şi un activităţilor de observare prin voluntariat sau de către sinergie cu operatorii pentru scăldat şi de ospitalitate, astfel încât să obţină suficiente resurse într-o reală activităţilor de supraveghere

Au fost, de asemenea, nu cei care folosesc gardienii propus de voluntariat ecologic susţin că rambursarea de benzină.

Dar este un dealer de un parc plaja ca toata lumea se trezeste cu strigătul lui eviscerat, nebăgat în seamă pentru a elimina o masina care este în continuare luni în acelaşi loc, acelaşi cu cel care a cerut să ştergeţi haine care ies de luni de zile în spatele dunelor, acelaşi care a cerut oamenilor să nu arunce orice tip de material este restructurarea de locuinţe risc siguranţa lui. Toate neluat în considerare!

Operatorii doresc locuri de parcare pentru autoturisme, şi pentru că astăzi sunt cei care merg pentru un înot spate este o oprire frumos amendă de la dispozitivele de ştergere şi nu mai revine după o baie într-o locaţie care nu are bilet de parcare şi că înotătorii care-l aleg. Pe scurt, o tragedie în indiferenţă de instituţii care nu au nici expertiza, nici resursele pentru a rezolva problemele.

Şi ce despre parcare autobuz propus departe cu link-uri? Nimic nu la toate, nu, nu vorbesc despre asta, fie. Şi cel de toate dacă ţine seama de mobilitate prin alte mijloace, cum ar fi bicicletele sau microbuze electric. Într-adevăr săraci turistii germani care călătoresc cu bicicleta după prima excursie sunt atent sa nu faca mai susceptibile de a fi pus sub masina unui fanatici câteva cu impunitate de linii de mare viteză pe drumurile de tara la 100 pe oră.

Aici sunt prezente, care, între vis şi amărăciunea de dezamăgire, Torre Guaceto arate ca în cazul în care au fost un miraj pentru că nu există nici o parcare departe de parc şi un serviciu de transfer care ia înotători.

Unul se ridica să spun că este timpul să spunem suficient, cu toate aceste festivaluri în mijlocul lunii august şi numai atunci! Cauzele incendiilor şi a poluării! Operatorii şi contractorii sunt hrănite cu aceste amatori! Guvernanţă şi de management sunt de acord să înfiinţeze infrastructura trebuie să fie gestionate de către profesionişti care sunt capabili să ofere servicii de la companie! Mediul este singura companie disponibile pe teritoriul de Salento şi profesioniştii care au nevoie pentru a pune la dispoziţie beneficiile turismului prin oferirea de operatorii de infrastructură, contractori şi lucrătorilor.

Stimulente posibil ca nici de transport feroviar şi cauciuc Cai Ferate de Sud-Est? Aceste antreprenori, disperat, chiar şi pentru a rezolva problema oferta de cooperare a guvernului lor liber. O ofertă reală a structurilor de comisar care nu funcţiona, deoarece oamenii fiicele demotivat plin de faptul că "PEGGIOCRAZIA" care se scufunda ţara noastră.

Variaţiile sezoniere, dar, de asemenea, pentru ca este doar un cuvânt operatoti plâng de faptul că angajatorii care nu primesc o pensie poate pretinde să ofere finaliza in toamna sau primavara la aceleaşi rate sezon! Aceasta prevede că un operator este obligat să se mute din zona Salento pentru educaţie turism, deoarece nu există o structură poate oferi o pensie completă la 26 de euro, dar acest lucru combinat cu sport şi turism mediului este strâns legat de utilizarea patrimoniului cultural Peisaj şi de gust şi ar duce la o dezvoltare a întreprinderilor agricole şi a operatorilor de activitatea culturală.

Parcuri vom vorbi din nou şi se pare că data viitoare vom vedea pentru a identifica sursele de finanţare. Eşti un turist care doresc să vină în Salento? Trebuie să vă spun! Tu, care esti o persoana de 500 de vizitatori la blog-ul meu şi am citit din Franţa, Anglia, SUA, Canada, Suedia! Ei bine, citiţi cu atenţie pentru că trebuie să aveţi răbdare, ştiu că la sfârşitul acestui forum va va duce in lumea fantastica a cuptoare de piatră alimentate de lemn în care bucătari pâinea de grâu, lumea aceasta este beciurile unde Negroamaro Salento în urmă bărbaţi beat cântând în strânsoarea de veselie, zona Salento de măslini care vă oferă măsline gigant Mediterana pe care le, după ce le-au colectat, veţi macină în morile şi de aici puteţi vedea uleiul şuvoi de sănătate, de Salento cu civaie Zollino mazăre pitic, cu roşii şi Batata Morciano Lecce. Pentru că există o înţelepciune milenară cu aceste produse şi pregătirea acestora. Urmaţi-mă şi veţi şti că aici, în Salento această peninsulă este cunoscută în întreaga cultură mediteraneană care vă aşteaptă!Antonio Bruno

Nessun commento:

Posta un commento