giovedì 3 novembre 2011

The Parks av Lecce Salento kuster, stränder, kulturarv och landsbygdens landskap av smak.

The Parks av Lecce Salento kuster, stränder, kulturarv och landsbygdens landskap av smak.


Jag tog del av den 3: e plenum i Parks forumet för Salento för anslutning till den europeiska stadgan för hållbar turism som hölls November 3, 2011, kl 17.30 i konferenslokal på slottet Karl V i Lecce.

Forumet är vägen för anslutning till Europeiska stadgan för hållbar turism i skyddade områden, som förbinder dem som skriver att genomföra en lokal strategi för att uppnå en "form av utveckling, planering eller turistverksamhet som respekterar och bevarar naturresurser på lång sikt , kulturella och sociala frågor och bidra till en rättvis och positiv ekonomisk utveckling och självförverkligande för människor bor, arbetar eller vistas i skyddade områden. "

Den animatörer av forumet har märkt och klagat på rungande avsaknaden av Puglia regionen forum samt i avsaknad av någon hänvisning till parkerna platsen http://www.pugliaevents.it/ av Salento, i själva verket du inte läser något om kan använda sin semester tala c "vissa hänvisning till det centrala i dessa områden i turistområde. Men det fanns ingen forum idag, den tidigare ATP regionala myndigheten ", Puglia Promotion" och arrangörer bittert konstaterade att den viktiga vägen "visas kneecapped" eftersom det var just att etablera regionen samt parker och därför obegripligt för dem utan att verka oansvarigt!

I den fantastiska kvällen den 3 november var 2011 verkligen en massa människor, researrangörer, kulturella och miljömässiga, var ägare av logi återförsäljare av bad och Provincial fullmäktigeledamot för turism i provinsen Lecce, som Francis Pacella återigen visar allvarliga, punktlig och särskild uppmärksamhet åt initiativ som tas inom territoriet.

Vilka är de viktiga saker att göra? Först görs en kartläggning av känsliga områden för ömtåliga natur och en serie periodiska undersökningar på dessa områden för att se vilka förändringar som en funktion av turist användning.

Anslut till erbjuda turisterna landsbygden som också landskapet av mat och vin smak med typiska produkter av parken som kan ge liv åt Atlas av parken.

I den 3: e forumet var främst diskuterades de åtgärder som kan göras under de kommande 5 åren. Han talade med saker att göra med tanke på hela systemet av parkerna i Salento möjligt inom en och samma park.

Samtidigt parkerna behöver vara tillgängliga i ett nätverk av stigar och dessa har funnit att den gamla är bortkopplad från de sammanhang förebygga ordnad användning.

Alla har rapporterat förekomsten av avfall i parkerna som gör det omöjligt att använda och i detta sammanhang var de förslag som de av information - utbildning av personer som bor i städer som gränsar till sjöar och ett observationer genom volontärarbete eller genom synergieffekter med bad och gästfrihet operatörerna för att få tillräckliga resurser för en riktig övervakning

Det fanns också de som använder den föreslagna frivilliga ekologiska vakter hävdar inte att den ersättning för bensin.

Men det är en återförsäljare av en Beach Park som alla vaknar upp med hans rop ohörda rensad för att ta bort en bil som fortfarande månader på samma plats, samma en som bad att få bort kläder som sticker ut i månader bakom dynerna, samma en som frågade folket att inte slänga någon typ av material är risken omstruktureringen av bostäder hans säkerhet. Alla ohörda!

Operatörerna vill ha parkeringsplatser för bilar, och för i dag finns det de som bada tillbaka är en vacker fin hållplats från torkar och aldrig återvänder efter en simtur på en plats som inte har parkeringsbiljett och att simmare som väljer det. Kort sagt, en tragedi i likgiltighet institutioner som varken har kompetens eller resurser att lösa problem.

Och hur är det föreslagna bussparkering undan med länkar? Ingenting alls, nej, vill inte prata om det heller. Och minst av allt om man tar hänsyn till rörlighet genom andra medel som cyklar eller elektriska minibussar. Faktum är de fattiga tyska turister som reser med cykel efter den första utflykten är noga med att inte göra det mer sannolikt att tas under bilen av några fanatiker med straffriheten för snabba streck på landsvägar till 100 per timme.

Här är de närvarande som, mellan drömmande och bitterhet av besvikelse, Torre Guaceto se ut som om det var en hägring, eftersom det inte finns någon parkeringsplats bort från parken och en pendelbuss som tar simmare.

Man får upp att säga att det är dags att säga för mycket med alla dessa festivaler i mitten av augusti och först då! Orsaker till bränder och föroreningar! Operatörer och entreprenörer är trötta på dessa amatörer! Styrning och ledning överens om att inrätta den infrastruktur som måste förvaltas av proffs som kan erbjuda tjänster till företaget! Miljön är det enda företaget som finns inom Salento och professionella som behöver ställa nyttan av turism genom att tillhandahålla infrastruktur operatörer, entreprenörer och arbetstagare.

Möjliga incitament att inga järnvägstransporter och gummi Järnvägar sydöstra? Dessa entreprenörer, desperat, inte ens för att lösa problemet erbjuda sitt samarbete för att fria regeringen. En äkta erbjudande av kommissionär strukturer som inte fungerar eftersom folk motivationen döttrar fulla av att "PEGGIOCRAZIA" som sjunker vårt land.

Säsongsvariationer utan också för att det är bara ett ord operatoti klagar över att arbetsgivare som inte erhåller pension kan göra anspråk på att erbjuda kompletta på hösten eller våren till samma högsäsong priser! Det sägs att en operatör tvingas flytta från Salento-området för turism utbildning eftersom det inte finns någon struktur som kan erbjuda full pension till 26 euro, men detta kombinerat med idrott och turism miljö är starkt kopplad till användningen av kulturarvet och landskapet i smak och skulle resultera i en utveckling av lantbruksföretag och operatörer av kulturellt arbete.

Parker ska vi prata igen och det verkar som nästa gång kommer vi att se att identifiera finansieringskällor. Är du en turist som vill komma i Salento? Du säger till dig! Du som är en person av 500 besökare till min blogg och jag läste från Frankrike, England, USA, Kanada, Sverige! Jo läs noggrant eftersom du måste ha tålamod, vet att i slutet av detta forum kommer att leda dig i den fantastiska världen av sten ugnar som drivs av trä där kockar bröd av vete, är denna värld källare där Salento Negroamaro sedan berusade män sjunger i klorna på glädje, det Salento-området olivträd som ger dig jätte Medelhavet oliver att du, efter att de har samlats in, kommer du Grind i kvarnar och härifrån kan du se oljan forsa hälsa, i Salento med civaie Zollino dvärg ärtor, med tomater och Batata Lecce Morciano. Eftersom det finns en tusenåriga visdom i dessa produkter och deras förberedelser. Följ mig och du vet att här i Salento denna halvö är känd över hela Medelhavet kultur som väntar på dig!Antonio Bruno

Nessun commento:

Posta un commento