sabato 27 novembre 2010

Agrienergies: Oportunităţi pentru Lecce Salento de la 160 milioane €

Agrienergies: Oportunităţi pentru Lecce Salento de la 160 milioane €


Antonio Bruno *

--------------------------------

Vineri douăzeci şi şase noiembrie 2010 în Tenuta Caradonna SS 101 Lecce - Gallipoli 8 km Workshop a avut loc pe "lanţuri agroenergie Spaţiul de convergenţă: o oportunitate pentru zona.

--------------------------------Nu ştiam dacă el ar trebui să scrie, dar când am observat că mulţi dintre colegii mei ma sunat să întrebe ce sa întâmplat în după-amiaza zilei de vineri, douăzeci şi şase noiembrie 2010 pe mosia Caradonna, unde a tinut o conferinta pe agro-energie, am realizat ce se întâmplase ceva important. Vineri a fost acolo acest lucru, dar nu a fost, de asemenea, prietenul meu, profesorul. Luigi De Bellis la targul de carte, unde coordonează Dario Campi Stefano şi Francesco Pace într-un dialog cu Paolo De Castro, autorul cărţii "agriculturii europene, precum şi noile provocări globale" (ed. Donzelli), apoi preşedinte Casarano Giulio Sparasci CIA a avut ma invitat la o conferinţă pe post PAC 2013, dar apelul preşedintelui de comanda mea pe care am implorat să înlocuiască Lequile luat mizerie de a avea de a alege între trei iniţiative interesante toate în acelaşi timp, în aceeaşi zi şi acelaşi interes.

Un Lequile del Salento Lecce au fost toate de la domnul Paolo De Castro, preşedintele Comisiei pentru agricultură şi dezvoltare rurală a Parlamentului European, Preşedintele Provinciei de Lecce Dr. Antonio Gabellone şi terminând cu John Stephen, comisarul a politicilor energetice din provincia Lecce şi primarul de Lequile Caiaffa Antonio.

Exquisite clienţilor agronom Domnule preşedinte ridicata Sfânt Fedagri Puglia a condus cu înţelepciune de lucru a început la ora 16.00 şi sa încheiat în jurul 19:30.

Sa-ti spun tot ce am să vorbesc cu frunze şi fotosinteza pentru a capta energia solara, care este convertită în energie chimică, şi anume lemn şi cele nuiele vedeţi îngrămădite în pădurea de măslini în Lecce Salento şi reziduuri din extracţia uleiului de măsline, care poate furniza energie prin ardere.

Când vine vorba de ardere este vorba de foc, după cum vom vedea ce se va străluci în curând în Novoli pentru "Focara. Incendii că este interzis să fie spânzurat în mediul rural din Salento, Lecce, pentru că ştim cu toţii că Decretul-lege nr 152/2006 consideră. Reziduuri de tăiere a deşeurilor agricole şi agro-industriale şi, prin urmare, le plasează printre "deşeu special" şi apoi interzice arderea în mediul rural. Ce sucursale?

Între timp, copacii sunt îndepărtate prin tăierea aproximativ 20 de lire sterline de prunings în Salento, Lecce, am 9 milioane de măslini, putem spune că există aproximativ 200 000 de tone din nuiele.

Este cunoscut faptul că arborele de măsline are o valoare calorică destul de mare şi de tăiere, atunci când prelucrate, pot fi utilizate atât pentru cazane de mare putere pentru gospodine biomasă.

Pentru a colecta de la spargere sau tăiere de măsline sunt potrivite pentru scopul de a maşinilor.

În prezent, piaţa de biomasă nu există, sau se referă la foarte putini oameni, dar Cartea albă privind energia regenerabilă a Uniunii Europene şi Protocolul de la Kyoto susţin că modul de utilizare a reziduurilor ca "biomasa" este o oportunitate pentru teritoriul Salento în Lecce.

În 1995, doar 1,9% din consumul global de energie primară au venit din lemn şi a deşeurilor agro-industriale solide, astăzi deschide calea pentru ocuparea forţei de muncă posibil. Într-o notă am avut presupus cost-eficacitatea unui generator de mica putere alimentate cu biomasă de 50 kW, dar apoi am auzit de la Dino Tabasso, să delege tabelul Confcooperative POI de energie, mi-a spus că anunţul a fost închisă pentru investigaţii în eficienţă de energie din spitalele din zona de distributie electronica de energie termică pentru euro 60milioni şi un 30 pentru punerea în aplicare a măsurilor de susţinere a producţiei de energie din surse regenerabile, adresate guvernelor, regiuni, provincii, municipalităţi şi comunităţi de munte.

În timp ce modernizarea clădirilor şcolare, în ceea ce priveşte eficienţa energetică, modernizarea a plantelor şi uciderea de barierele arhitecturale a fost finalizată publicat deja un anunţ de € 20 milioane de euro. Oraşele şi satele vechi, cu toate acestea, pentru "măsuri de eficienţă energetică şi de intervenţiile pe repartitor de caldura, au la dispoziţie un contract de 80 de milioane, care este, de asemenea, a fost deja publicat. Am asculta cu interes povestea a Memorandumului de înţelegere între UPI Confcooperative Puglia şi Provinciilor pentru Dezvoltarea Die economisire agroenergetic şi a eficienţei energetice şi în agricultură şi agro-alimentar Un acord care promovează surse regenerabile de energie,. ", o oportunitate pentru agricultura", referindu-se la Cartea albă privind " de energie al Comisiei Europene oferă asistenţă pentru sectorul agricol din ţările membre prin intermediul "creşteri substanţiale în biomasă din producţia agricolă şi de prelucrare a produselor alimentare."

Salento în Lecce este o resursa reprezentată de biomasa a plantelor şi reziduurile vegetale din agricultură şi agro-procesare, ceea ce eu consider important în vederea dezvoltării de venitul agricol şi industria se referă la ea.

Ascultarea la apelul de colegul meu agronom Angelo Martino Preşedintele Oleificio cooperare Monteroni şi, de asemenea, şeful de cooperare, în pivniţă Arnesano care solicită pentru provincia Lecce să se ocupe de punerea împreună toţi producătorii pentru a crea un lanţ posibilitatea de a utiliza biomasa din agricultură în Lecce Salento. Din sâmburi de măsline pentru a produce de tone trebuie să devină o sursă de venit. Oportunitatea este cea a centralelor biomasă care ar putea folosi şi de a spori biomasa locale.

Am vorbit prea, dar nu vă spun ce, astfel încât să înveţe când să luaţi parte în cadrul procedurii de o conferinţă pentru a rămâne până la sfârşitul anului să vină sau atunci când există sunt reuniunile ca unul a avut loc în imobiliare de Caradonna Lequile reprezentând o celebrare a agriculturii şi oportunităţi pentru toţi.* Agronom

BibliografieAlberto Grimelli: CUM SĂ gestioneze deşeurile de măslin http://www.teatronaturale.it/articolo/1533.html tăierea

Anthony Bruno: În Salento generatoare mici Lecce pentru a produce energie din http://centrostudiagronomi.blogspot.com/2010/09/nel-salento-leccese-piccoli-generatori.html reziduuri agricole

Nicholas Saracino: agro-energie, Mercuri, "Incineratoare slăbesc şi mediul de lucru http://www.statoquotidiano.it/05/11/2010/filiere-agro-energetiche-mercuri-% E2% 80% 9Cinceneritori-daune-si-mediu-ocupaţie% E2% 80% 9D/36917 /

Apoi poin Energie şi atracţiile culturale de 4 miliarde de afacere între Campania şi http://www.denaro.it/VisArticolo.aspx?IdArt=612583&KeyW Puglia =

Nessun commento:

Posta un commento