giovedì 25 novembre 2010

Apele interioare de Lecce Salento

Apele interioare de Lecce Salento


Antonio Bruno *

-----------------------------------

Zonele interne ale apelor salmastre din Lecce Salento au fost o dată zone umede. Medii care au fost create după curata sunt de mare valoare, este posibil să se recunoască ordinea, vegetaţia de coastelor nisipoase şi stâncoase, specifice zonelor umede dună, mlaştină, în Marea Mediterană.

----------------------------------

.

Salento Lecce este o parte a Messapia (teren adică între două mări), numele dat de istorici pe teritoriul elen, deoarece are un umed pe ambele maluri ale Mării Ionice şi un altul de la Marea Adriatică. Pe aceste pante sunt salmastre apele interioare care comunică cu marea şi aproape toate din care sunt potrivite pentru piscicultura. Aşa cum nu ştiai că peştii sunt ridicate? Femeia şi bărbatul din acolo unde există, atunci milioane de ani în urmă, au locuit în zonele de coastă şi maritim este folosit pentru a se hrănesc cu peşti, moluşte şi de peşte sau animale marine în acvacultură, atât pentru uz ca o comunicare, de fapt, cele mai vechi vestigii arheologice din barci datează de la în jur de 4000 de ani în urmă.

Cu toate acestea te va scoate din cap că creşterea de peşte, care este definit de peşte (inclusiv piscicultura), este uşor să pună în aplicare. Ei bine, nu este că luaţi peştele, acesta este turnat în salmastre apele interioare din Lecce Salento, se aşteaptă "un pic de timp, astfel încât acesta creşte şi devine apoi un adult. Nu funcţionează în acest fel, deoarece piscicultura este o practică care ar trebui să fie făcut într-un mod raţional.

Într-o recentă conferinţă a avut loc la Lecce, am auzit cuvintele de griji profesor. Ferdinando Boero privind practica de peşte agricole care poate fi rezumat într-o peştii mici să se hrănească cu peşte, care va deveni mai mare. O practică care are un impact imens şi care nu se produce, astfel încât prof. mai durabile. Boero a spus că nu există peşte mai puţin şi mai puţin în Marea Mediterană şi dovada acestei constă în prezenţa tot mai mare de meduze. În practică, în cazul în care peştii nu sunt aici pentru a creşte lucru meduze, care este monitorizat continuu de către proiectul "Fereşte-te de meduze," a început anul trecut cu ideea de a Prof. Ferdinando Boero, care, după cum ştim cu toţii este un profesor de biologie marină Universitatea din Salento, şi promovat de către Comisie pentru Marea Mediterană, de la Inter-Universitatea Nationala Consorţiul pentru Stiinte Marine (CoNISMa) şi de mediu Marevivo.

De apă din interiorul salmastre Lecce Salento care au fost odată zone umede, şi, astfel, lipsa de faună care pot fi utilizate de către om, trebuie să fie populat de mamifere mari şi mici, insecte de viaţă utilă de plante şi de peşti care se hrănesc sperăm, meduze mizat pe designul de prof. univ. Boero.

O altă circumstanţă care urmează să fie luată în considerare este că zonele de mare cu ape salmastre sunt adiacente în zonele împădurite din Salento, Lecce şi păduri din ţara noastră există 85 de mii de hectare de pădure de măslini astfel cum este menţionat de colegul şi prietenul meu agronom Antonio Cesari.

Dar lucrul pe care toată lumea, dar de fapt toată lumea, fără excepţie, au uitat, este faptul că apele interioare ale Lecce Salento au provenit de la locuinţe de mari dimensiuni, prin crearea unor canale de recuperat mlaştină maree. Acest lucru regenerării este ideea de combatanţi ai Naţional de Operă şi Inginerilor apoi civilă privind astfel de imbunatatiri funciare clasificate în conformitate cu legea privind îmbunătăţiri funciare celebrul Decret Regal numărul 215 din 13 februarie 1933. Aceeaşi lege încă în vigoare pentru consortiilor îmbunătăţiri funciare.

Această mlaştină de apă, prin acţiunea de asanare, sunt acum libere, clare, care curge şi sănătos.

Dar ce sunt aceste bazine mareelor din Salento Lecce? Fiecare bazin este mlastini maree din rezervorul vechi, în care au trăit broaşte, broaşte ţestoase de apă dulce papură şi trestie de zahăr. Florei şi faunei original a fost înlocuit cu o mlaştină flora si fauna de apa sarata sau specii marine, cum ar fi familiile de Muggititi.

Dar cât de multe şi cât de ample sunt apele interne ale Lecce Salento?

Pornim de pe coasta Mării Ionice unde găsim Bălţile de Count (Serra Angels), cu canalele care se varsă în ei, fac parte din districtul Reclamatii Consortium Arneo şi au o extindere mai mică de 12 hectare, în acelaşi consorţiu sunt mlaştini fellicche credinţă şi extinderea de 8 hectare în aceste bazine sunt plantele batatas sagittata mlaştină orhidee şi neobişnuite, cum ar fi ciulini, pasari ca pescăruş, Corcodelul mici, usinolo al râului, şi Hawk Beccamoschino Marsh, precum broasca testoasa mlaştină şi o varietate de libelule. Arneo sunt încă în districtul de Porto Cesareo bazinelor, care sunt fostul mlastinile dell'estesione Tanari de 12 hectare. Ai auzit chiar acum unde te duci la baie în plaje care par Seychelles avut malarie! Gândiţi-vă că influenţa în costum pe aceste maluri, sub soarele arzator, care se reflectă în cristal.

De asemenea, în partea de Salento Lecce, dar că este scăldată de Marea Ionică, există "apă şi pâlnii passure" Li Fogg "pe teritoriul Gallipoli, care extinde pentru aproximativ 9 acri şi tot ce rămâne din mlaştini, nesănătoase şi mlăştinoase notorii cu numele de patula, Gallarate, Chou şi Li Fogg. În aceste depresiuni uriaşe putrezit toată apa din raioane şi Li a zonelor umede "Fogg" (termenul "Fogg" Vreau să spun) a prelungit 110 hectare, o întindere enormă de apă împuţită.

Astăzi puteţi vedea că acum se varsă în Samari Channel Gallipoli lângă Brada Costa, crescut în ştiri aceste zile pentru garnizoana de voluntari care doresc să protejeze funcţia. Sper că voluntarii fac in aceste zile care doresc să protejeze mare de poluare conştienţi de faptul că zonele umede pe care am scris a fost de evacuare a canalului Samari, care la acel moment a fost închisă de către bănci şi, prin urmare, nu au sboco mare din cauza dune de nisip care a blocat gura.

Imi voi aduce aminte cavaler în Augusto Auverny această notă de Gallipoli care a încercat în primul rând recuperarea zonei, "Li Fogg." Astăzi se vorbeşte mult de turbine eoliene, vânt cu reglaj electric, dar apoi a crescut la turna apele de mlaştină în mare.

Augusto Auverny de Gallipoli a fost capabil să se scurgă şi revendica terenul pe care purta numele său, numai că a devenit dialectul Auverny Varni ".

Chiar şi astăzi, vine ecou al legumelor şi pepenii verzi produse în zona mlăştinoasă de netrecut o dată, celebra "ai Malune Varni" pepeni verzi sau a terenurilor de domnul Auverny.

În cele din urmă, pentru coasta Ionic în districtul de recuperarea Consortiului "Ugento Fogg şi Li" sunt bazinele de Ugento extins la 46 de hectare.

Lavoare Ugento întruni între Torre San Giovanni şi apoi la Punta del Macalone Torre Pali, în spatele plajele sunt caracterizate prin prezenţa crestelor dune mici.

Urmaţi reciproc de la nord la sud, rezultat al diferitelor curat-up proiecte în timp, nu bazine Suddenna, Bianca, Ulmo Rottacapozza de Nord şi de Sud, de Nord şi de Sud Spunderati şi apoi, în legătură cu alţii, piscina de Pali .

Toate zonele descrise pentru valoarea lor naturale şi importanţa lor ca zone umede, au fost încorporate pentru ceva timp în cadrul european 43/92 Directiva habitate în Situri de importanţă comunitară (SCI), şi, ca atare, merită protecţia şi conservarea ca situri privilegiat al biodiversităţii importante.* Agronom

Nessun commento:

Posta un commento