giovedì 25 novembre 2010

Creşterea de doradă (aurata aurata) şi dorada pizzuto (Diplodus puntazzo CETTI, 1777) în Lecce Salento

Creşterea de doradă (aurata aurata) şi dorada pizzuto (Diplodus puntazzo CETTI, 1777) în Lecce Salento


Antonio Bruno *

-----------------------------------

Salento Lecce este de aproximativ o mie de acri de salcie apele interioare. Mediului de coastă este un model de protecţie a mediului şi de îmbunătăţire a modelului ar putea deveni, de asemenea, de producţie, prin gestionarea integrată a terenurilor şi a resurselor.

De pe tot globul s-ar uita la Lecce Salento recunoscând "hub pentru acvacultură Mediterana", care ar trebui să punct pentru a ajunge la un nivel de excelenţă în cercetare, transfer de tehnologie, inovare şi formare profesională în industrie.

----------------------------------Şi apele interioare de pe coasta Adriaticii din Salento Lecce? Sunt sigur că cititorii mei fideli, dacă li se cere, după citirea notele mele pe cele ale Mării Ionice. Iată răspunsul la întrebarea dumneavoastră, există un Otranto Alimini Lacul şi Lacul Havuze care acoperă împreună o suprafaţă mai mare de 380 de hectare sau de umiditate, apoi merg spre nord aici dell'Idro Valley, şi Brunese bălţi tamari cu o suprafaţă de 20 hectare mari, iar celălalt este uriaş lac "Gesine" Salati şi Salatelli cu 300 de acri, atunci există docurile din San Cataldo cu joase Marsh şi adiacente de Foca Ramanno 9 ha din Bazinul Turnul de Venus şi pâlnii de 4 hectare, bazin Acquatina - Li Sausi de 98 hectare şi râuleţe Bassura. Toate aceste ape interioare din districtul de asanare Consortium Ugento şi Fogg Li.

Domeniul pe care ne-am dat să înţeleagă în Lecce Salento că există 900 de hectare de apele interioare, în partea de Marea Adriatică, care cu 100 de acri de-a lungul coastei Mării Ionice adauga aproximativ o mie de acri!

Dar această suprafaţă este de a adăuga zonele umede semi-permanente, care sunt mai mult sau mai puţin de o mie de acri mai mult.

Scris in 1962 de Doctor de Silvicultură Raffaele plâns părăsi exploatarea neraţională a pescuitului intern de către un dealer, la acea vreme au avut foarte limitate de timp pentru a prinde peşte conţinute în apele interioare. Aceste dealerii folosite ca unelte de pescuit intramagli mortale, traule de fund şi scabiche uciderea tuturor viaţă, chiar şi peştii mici nou-născutului.

Pe scurt, toate aceste dealeri rake în câteva zile, lăsând în urma lor apele sterile si fara viata.

Doctor de Silvicultură concediu Raffaele, dar a relevat prezenţa în aceste primii 60 de ani de practică la locul de muncă de antreprenori inovatoare, care a stabilit înainte. Intr-o prima etapa larve sunt colectate de la mare şi containerele cu aerat, oxigenat şi piersici refrigerate au fost aduse în aclimatizare şi de hibernare în cazul în care apa proaspata si sare este dozat în timp util.

După perioada de aclimatizare anumite primul, care a durat câteva zile, larvette colectate ar putea fi alimentat în mod artificial, deoarece puterea a fost plancton insuficient singur.

În acest peşte-ceainic şi dezvoltare au avut loc după primul post - exemplarele embrinale deveni potrivite de plantare. Doctor de Silvicultură concediu Raffaele remarcat faptul că diferite zone ale apelor interioare de Lecce Salento s-au împrumutat la diferite specii de peşti, chiar dacă speciile care părea cel mai adecvat era dorada el a numit Regina a iazului!

În acei ani a început de reproducţie de alb plătică Sargus Sargus (Sargus Rondelet) peşte care necesită un mediu de clar fluxurilor curge în suprafaţă şi material, astfel puţin în suspensie de noroioasă şi natura pământesc.

Trăieşte platica în Salento Lecce precum apele sunt îndulcite şi încălzite de o iarnă blândă. Alimente naturale de plătică şi pizzuti alb platica constă din viermi mici şi crustacee care cresc în mijlocul alge matrice format care se formează pe partea de jos a apele interioare ale Lecce Salento, atunci nu mănânc peşte şi sunt un tip de agricultura durabilă.

Intuiţia de Doctor de Silvicultură a fost antesigniniana Raffaele lăsa la intrarea în vigoare la 1 iulie 2010, Regulamentul CE n.710/09 de producţie de acvacultură care reglementează, alinierea cadrului legal în statele membre.

Sectorul acvaculturii se extinde puternic şi Puglia au obţinut unele rezultate importante, de fapt, o companie de Puglia anul trecut a marcat un rezultat ştiinţific de la nivel mondial a reusit sa faca reproducerea de ton roşu în captivitate.

Dezvoltare poate şi trebuie să fie durabilă, trebuie să avem în vedere pentru speciile de animale şi mediu, identificarea sistemelor de producţie şi de captare, care sunt respectuos a echilibrului natural.

Acvacultura este o industrie cu valoare adăugată ridicată, ceea ce face o mulţime de cercetare, dar există, de asemenea, o cerere mare de pe piaţă şi diversele oportunităţi de a crea şi apoi a condus ocupaţie.

Producţia biologică de biban doradă şi în Marea Mediterană este destinat să-şi petreacă următorii 5-6 ani la nivelul actual de 160 de tone la 10 mii tone. Datele recente arată că, de asemenea, FAO biologice acvacultură producţia mondială a crescut cu 950% în ultimii 20-25 de ani, şi este de aşteptat să ajungă la 500.000 de tone până în 2015.

Mă întreb şi eu vă întreb, cu 2 mii de hectare de ape interioare, deoarece noi nu începe să ia în considerare în mod serios de creşterea de dorada şi pizza dorada în Salento Lecce?BibliografieRaffaele Concedierea: munca mai devreme cu privire la rezultatele de aclimatizare şi de hibernare a puietului de seminţe de origine marină

Nessun commento:

Posta un commento